IZOPAČENO ZLOSTAVLJANJE KOJE JE PRENERAZILO AMERIKU: / Šefu dopuštala da joj siluje kćer (11) u zamjenu za heroin koji je davala i djevojčici

April Corcoran i Shandell Willingham su osuđeni na zatvorsku kaznu zbog izopačenog zlostavljanja koje je ostavilo tešku traumu na djevojčici

5.10.2018.
13:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

April Corcoran i Shandell Willingham su osuđeni na zatvorsku kaznu zbog izopačenog zlostavljanja koje je ostavilo tešku traumu na djevojčici, piše Mirror.

Zlostavljanje se odvijalo 2014., a sud u Ohiu osudio je Willinghama na 30 godina zatvora, a Corcoran je već na osuđivanju kazne od 51 godine zatvora - u odvojenom sudskom postupku osuđena je za sudjelovanje u zlostavljanju djeteta, trgovini ljudima i silovanju.

Kako se čulo na sudu, 34-godišnja žena je uzastopce podvodila 11-godišnju kćer svom 45-godišnjem šefu u zamjenu za heroin. April Corcoran povremeno je davala djetetu nešto opojnog sredstva koje izaziva tešku ovisnost kao nagradu, što je svakog puta uzrokovalo povraćanje kod djevojčice.

Silovao, sodomizirao i silio djevojčicu na oralni seks

Shandell Willingham je silovao, sodomizirao i silio djevojčicu na izvođenje oralnog seksa s njime kod njegove kuće. Zlostavljanje se odvijalo u razdoblju od nekoliko mjeseci.

Sutkinja veteranka Leslie Ghiz izjavila je u sudnici da nikada nije čula za gori slučaj te rekla Willinghamu da ga jedva može pogledati pri izricanju zatvorske kazne od 30 godina.

Corcoran koja je počela podvoditi djevojčicu Willinghamu u travnju 2014. godine je prethodno osuđena na zatvorsku kaznu od 51 godine. Dio zlostavljanja u Willinghamovu domu u Cincinnatiju, u Saveznoj državi Ohio je snimljen, čulo se u sudnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kriv za silovanje

Corcoran je ponekad radila za Willinghama čisteći kuće i poslovne objekte. Već je bila ovisnica koja je živjela u šatoru u stražnjem dvorištu svojih roditelja. Prema sudskom zapisniku, Corcoran je organizirala "višestruke sastanke" s Willinghamom tijekom kojih bi on bio sam s djevojčicom.

Krajem rujna je priznao krivnju za optužbe za silovanje, trgovinu ljudima radi seksualnog iskorištavanja i dječju pornografiju. Sutkinja mu je odredila kaznu zatvora od 30 godina kao dio nagodbe o priznanju krivnje.

"Nikad nisam vidjela gori slučaj. Zahvali sretnoj zvijezdi za ovu nagodbu. Okreće mi se želudac od toga. Jedva te mogu pogledati," rekla je sutkinja Willinghamu. Sutkinja je izjavila kako prihvaća nagodbu o priznanju krivnje jer djevojčica se "mučila kako bi bila na suđenju" i u njenom je najboljem interesu da je se ne povlači po sudnici.

Corcoran osuđena na 51 godinu kazne zatvora

Cincinnati Enquirer je izvijestio da su tužitelji tražili da djevojčica svjedoči na suđenju video linkom iz druge savezne države. Ista sutkinja je 2016. godine odredila kaznu zatvora za Corcoran od 51 godine, odnosno na doživotnu zatvorsku kaznu za njenu ulogu u ovoj zastrašujućem slučaju.

Tada je Corcoran izjavila da se osjeća posramljenom te da je proždire krivnja. Priznala je davala djevojčici ponekad nešto heroina kao nagradu, pri čemu je djete svaki put povraćalo.

Prema sudskom zapisniku, djevojčici je pružena medicinska njega te još proživljava emocionalnu traumu zbog svega što se dogodilo.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali