NA CRNO VOZIO 'BIJELO' / Iskrcao plin, ukrcao milijune eura vrijedan kokain pa na granici Crne Gore pao s pola tone

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL /Ilustracija

Crnogorska agencija u suradnji s kolegama u Srbiji provjerava tvrtku "Royal šped", na koju je registriran kamion u kojem je pronađen milijunski vrijedan tovar kokaina, javile su podgoričke "Vijesti".

9.3.2023.
17:00
Hrvoje Jelavic/PIXSELL /Ilustracija
VOYO logo

Državljanin Srbije uhićen je na graničnom prijelazu Gostun, na granici s Crnom Gorom, s pola tone kokaina otkrivenog u kamionu cisterni koji je vozio, javili su u četvrtak beogradski i podgorički mediji pozivajući se na crnogorsku agenciju za nacionalnu sigurnost Crne Gore.

Srbijanski državljanin Miroslav Đurić iz Loznice, koji ima registrirano poduzeće u Danilovgradu, prevozio je u kamionu-cisterni oko 500 kilograma kokaina koji je otkriven kada je izašao iz Crne Gore. Crnogorska agencija u suradnji s kolegama u Srbiji provjerava tvrtku "Royal šped", na koju je registriran kamion u kojem je pronađen milijunski vrijedan tovar kokaina, javile su podgoričke "Vijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isporučio plin

Trenutno su u tijeku operativne provjere i cisterna je odvezena na precizno mjerenje tereta, navode "Vijesti". Kamion je, prema tvrdnjama neimenovanog sugovornika podgoričkog lista, u Crnu Goru ušao 4. ožujka kada je isporučio plin za tvrtku "Petrol".

U registru Gospodarskog suda poduzeće "Royal šped" osnovano je 2. lipnja 2021.  za cestovni prijevoz tereta, s ukupnim kapitalom od jednog eura, a vlasnik i osnivač je srpski državljanin Miroslav Đurić s prebivalištem u Danilovgradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine tvrtka je imala mali promet, sudeći prema financijskom iskazu predanom Upravi prihoda i carina, navode "Vijesti".

Srbijanski MUP se još nije očitovao o ovom slučaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo