Hrvatsku čekaju nemiri i dva mafijaška ubojstva

shimmer fallback
19.6.2011.
12:45
Play logo

"Goran Hadžić je pod kontrolom ruskih obavještajaca koji ga i čuvaju, ali će i on, kao što se dogodilo s Ratkom Mladićem i Radovanom Karadžićem, biti uhapšen i isporučen Haaškom tribunalu", tvrdi Rade Živanović, 43-godišnji vidovnjak iz Mladenovca, koji je prognozirao dolazak Miloševića na vlast, ubojstva Zorana Đinđića i Arkana, uhićenje Karadžića i Mladića, te mnoge druge događaje.

Živanović kaže kako će odnosi naše zemlje i susjedne Srbije krenuti uzlaznom putanjom nakon idućih izbora u "komšiluku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inače, Hrvatsku čekaju gospodarski problemi i socijalni nemiri, a vidim i dva ubojstva na mafijaški način, koja će se dogoditi izvan mafijaških krugova u Hrvatskoj", otkrio je sugovornik Slobodne Dalmacije koji kaže da su mu vizije jasne kao dan i da mu je žao što one kojima prijeti zlo ne stigne o tome obavijestiti.

Vizije o ratu, srušenim kućama, rijekama izbjeglica...

Svoje tvrdnje potkrjepljuje vizijama neimaštine, mržnje, ratova, srušenih kuća, raskomadanih tijela, rijeke izbjeglica... u vrijeme kada je cijela Srbija slavila Miloševića.

Uoči dolaska haaškog tužitelja Brammertza u Srbiju lani u listopadu izjavio je da će Mladić biti uhićen, ali nije mogao precizirati datum. Ipak, opisao je kako ga vidi u Rusiji, gdje s Rusima pije kavu. Dva mjeseca prije Mladićeva uhićenja u Lazarevu, imao je viziju Mladića u "nekoj zgradi u Beogradu", dodavši kako je moguće da je to zgrada Instituta sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Njegove vizije kasnije su se poklopile s teorijama o ruskoj zaštiti Mladića. Viđenje Mladića u Beogradu navodno se poklapa se s teorijom da je dopremljen iz Rusije, bio čuvan u Beogradu i samo doveden u Lazarevo da ga se uhapsi i "napravi predstava". To bi se moglo, tvrdi Živanović, potvrditi kada bi Tadić ispunio obećanje da će tajna policija izići sa svim detaljima Mladićevog skrivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-ratko mladić

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo