PAO U RUKE POLICIJE / FOTO Ovo je lice koji stoji iza hladnokrvne likvidacije u Sarajevu: Upucao mladića (19) u Citroenu, privedena još dvojica

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Šuman je navodno pucao iz vozila u pokretu, a ubijeni mladić ustrijeljen je na stražnjem sjedalu Citroena u kojem se vozio. Prema neslužbenim informacijama, svemu je navodno prethodila svađa u prometu. Osumnjičeni je dan nakon preko odvjetnika poslao poruku policiji da se želi predati

30.1.2024.
18:08
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Priveden je Adem Šuman, osumnjičeni za ubojstvo 19-godišnjeg Farisa Pendeka u sarajevskom naselju Otoka koji je upucan na zadnjem sjedalu Citroena. Šuman je predan u nadležnost Tužiteljstva Kantona Sarajevo i priveden na kriminalističku obradu.

Šuman je iz auta u pokretu pucao u Citroen u kojem se nalazio ubijeni mladić i još troje muškaraca. Dan nakon pucnjave, policiji je preko odvjetnika poručio da se želi predati nakon čega je i priveden. Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo priopćilo je da su naknadno uhićene još dvije osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom tužiteljice, lišili su slobode A.Š., rođen 2000. godine u Sarajevu, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Ubojstvo (član 166. stav 2, točka b) KZ FBiH) na štetu F. P. (2005)", prenosi Oslobođenje.ba.

Šuman je navodno pucao iz vozila u pokretu, a ubijeni mladić ustrijeljen je na stražnjem sjedalu Citroena u kojem se vozio. Prema neslužbenim informacijama, svemu je navodno prethodila svađa u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na raskrižju ulica VII transverzale - Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao muškarac, 2005. godište. Policijski službenici, pod nadzorom tužitelja KTKS, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno kazneno djelo Ubojstvo (član 166. KZ FBiH)", potvrdila je ranije glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Policajci su malo prije ponoći dobili dojavu o pucnjavi, a na mjestu nesreće zatekli su auto u kojem je bio muškarac "s vidnom ozljedom u gornjem dijelu tijela". Liječnici su nekoliko minuta nakon ponoći konstatirali njegovu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubijeni mladić je F.P. (2005) iz Sarajeva. Vozač i putnik koji su se s njim nalazili u autu su lakše ozlijeđeni, dok je treći putnik prošao bez ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO: Kamionom pokosio studenticu i ubio je, vatrogasci svjedočili užasnim prizorima. Brat vozača kaže: 'On je u šoku, psihički je rastrojen'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo