OGLAS

Srbija / Elitna prostitucija: Pronađena evidencija o mušterijama. Lolita je najskuplja, evo koliko je zarađivala

Image
Foto: Boris Roessler/DPA/PIXSELL

Objavljivali su fotografije golih djevojaka i navodili što sve vole u seksu i na što su spremne kako bi zadovoljile klijente

15.1.2020.
12:30
Boris Roessler/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Uhićena su 22 člana dvije kriminalne grupe zbog sumnje da su od ožujka 2019. do siječnja ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su djevojke iz provincije pružale usluge za novac s klijentima koji su putem oglasa dogovarali seks.

Kod njih je tijekom uhićenja pronađena evidencija o mušterijama s cjenovnikom, veća svota novca, 176 mobitela, 12 laptopa, manja količina droge, streljivo i četiri vozila koja su korištena za razvoženje prostitutki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među uhićenima je i jedan policajac, dok se za još dvije osobe intenzivno traga, piše Espreso.

"Sumnja se da su organizatori seks-mafije sebi i djevojkama koje bi iz provincije došle u Beograd davali nadimke kako bi prikrili identitet u seks-biznisu u koji su se upustili. Na raznim internetskim stranicama su u rubrici osobni oglasi objavljivali gole fotografije djevojaka i njihove opise. Navodili su što sve vole u seksu i na što su sve spremne kako bi zadovoljile klijente! Uz fotografiju su ostavljali broj telefona na koji bi se javljale privedene žene. Sumnja se da su organizatori kriminalne grupe angažirali radnike za osiguranje stanova u kojima su se djevojke bavile prostitucijom. Oni su bili zaduženi  za njihov prijevoz i za provjeru dolazaka klijenata", kazao je izvor iz istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vođe grupe su neposredno ili preko angažiranih djelatnika skupljali zarađeni novac. Od zarade su plaćali troškove, a ostatak dijelili članovima. Preko osumnjičenog policajca pribavljali su podatke o klijentima koji su im iz nekog razloga bili zanimljivi. Na taj način su provjeravali tko su, čime se bave, koliko zarađuju i je li automobil kojim su dolazili na ugovorene sastanke bio u njihovu vlasništvu. Policajac je bio zadužen za provjeru klijenata iz dva razloga - da bi zaštitio djevojke od nastranih i nasilnih klijenata i da bi spriječio da ih itko od klijenata prijavi policiji", pojašnjava sugovornik za Espreso.

Cjenik usluga koje su djevojke pružale ovisio je o željama klijenata i vremenu koje su djevojke provele s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijena se kretala od 100 eura pa naviše. Zanimljivo je da je jedna djevojka pod nadimkom Lolita za cijelu noć zaradila 550 eura. Grupa je djevojkama davala maštovite pseudonime poput Željena, Gospodarica, Robinja", otkrio je.

Osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu, biti privedeni srbijanskom Tužiteljstvu za organizirani kriminal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo