TRAGIČNI IZAZOVI / Djevojčica umrla od strujnog udara nakon što se popela na vagon. Htjela je snimiti TikTok

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Djevojčica se popela na vagon vlaka koji je tu bio parkiran i rukom dohvatila žicu električnog voda visokonaponske mreže. Naboj žice ju je odbacio u zrak. Zadobila je teške opekline i ozljede opasne po život, kojima je naposljetku podlegla

H.V

6.7.2024.
9:08
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Preminula je 13-godišnjakinja koja je doživjela strujni udar u Schwarteu nakon što se uspela na vagon na željezničkom kolodvoru i uhvatila rukom žicu, piše Fenix Magazin.

Djevojčica je u ponedjeljak, 1. srpnja, s grupom prijatelja svojih godina bila na željezničkom kolodvoru za teretne vlakove. Prema iskazu ostale djece, željeli su snimati video za popularnu društvenu platformu Tik-Tok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica se popela na vagon vlaka koji je tu bio parkiran i rukom dohvatila žicu električnog voda visokonaponske mreže. Naboj žice ju je odbacio u zrak. Zadobila je teške opekline i ozljede opasne po život, kojima je naposljetku podlegla.

Unatoč intenzivnim liječničkim naporima, 13-godišnjakinja je u četvrtak preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošlosti je bilo nekoliko teških nesreća na željezničkom kolodvoru Schwerte. U veljači 2024. smrtno je stradao 18-godišnjak, a u travnju 2023. 13-godišnjak je preminuo od strujnog udara. Obojica su se popela na teretni vlak.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojčice iz Splita koje su zlostavljale vršnjakinju i sve snimale sada se time hvale na TikToku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo