ZLOČIN IZ LJUBOMORE? / Detalji strave u pekari: Ubijena Aida iza sebe ostavila dvoje djece. Ubojica htio likvidirati još jednog radnika?

Image
Foto: Facebook, Aida Dendić / Shutterstock, Ilustracija

Nema potvrde da su muškarac i njegova žrtva bili u srodstvu, no istraga treba utvrditi jesu li bili u nekoj vezi. Neimenovani izvori za medije tvrde da je motiv ipak bila ljubomora

25.9.2023.
11:36
Facebook, Aida Dendić / Shutterstock, Ilustracija
VOYO logo

Policija u Bosni i Hercegovini provela je očevid nakon ubojstva žene i samoubojstva muškarca počinitelja i dok se provodi istraga lokalni mediji nagađaju da je riječ o novom zločinu iz ljubomore.

Ubijena Aida je dugo godina radila u pekari u kojoj se cijeli horor odigrao, a iza nje je ostalo dvoje maloljetne djece, piše Hayat.ba. Sam počinitelj je navodno također imao dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio je kao kuhar u jednom lokalnom restoranu i te je bio lovac u lovačkom društvu i posjedovao je oružje.

Prema neslužbenim informacijama lokalnih medija, počinitelj je navodno pokušao likvidirati još jednog radnika pekare koji je s Aidom tada bio u smjeni, ali na sreću ga nije pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je noću između nedjelje i ponedjeljka nakon dojave o pucnjavi u jednoj pekarni u mjestu Zavidovići u središnjoj Bosni pronašla dva beživotna tijela. Očevidom je potvrđeno da je 45-godišnji muškarac ubio 33-godišnju ženu i potom počinio samoubojstvo.

Image
HOROR U SUSJEDSTVU /

Pucnjava u BiH: U pekari pronašli dva tijela. Muškarac ubio radnicu lovačkom puškom pa presudio sebi

Image
HOROR U SUSJEDSTVU /

Pucnjava u BiH: U pekari pronašli dva tijela. Muškarac ubio radnicu lovačkom puškom pa presudio sebi

"On je ušao u pekaru odnosno došao na radno mjesto ubijene i, iz za sada nama nepoznatih razloga, pucao u nju. Ubio je nju, pa sebe. Prema preliminarnim provjerama u evidencijama počinitelj nije ranije evidentiran u izvršenju kaznenih djela. Također, nisu zabilježene incidentne situacije između njih", istaknuo je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Elvedin Fišek i dodao da se motivi još istražuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema potvrde da su muškarac i njegova žrtva bili u srodstvu, no istraga treba utvrditi jesu li bili u nekoj vezi.

Neimenovani izvori za medije tvrde da je motiv ipak bila ljubomora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na učestalo obiteljsko nasilje nad ženama u BiH podsjetio je brutalni slučaj ubojstva Nizame Hećimović iz Gradačca koju je nakon zlostavljanja ubio njezin bivši partner Nermin Sulejmanović te je nakon zločina također počinio samoubojstvo.

Sulejmanovićevi posmrtni ostaci ni do danas nisu pokopani jer je obitelj odbila preuzeti njegovo tijelo koje je još u mrtvačnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Klara Buntić o suprugu za RTL Danas: 'Tukao me i dan prije djetetova krštenja. Nitko ga nije sprječavao...'

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo