ČUDAN INCIDENT NA IZBORNI DAN U TIRANI: / Autom krenuo među prolaznike, policajac nogama uskočio u vozilo

Još uvijek nisu poznati motivi vozača kojeg je filmskim skokom kroz otvoren prozor zaustavio policajac

25.4.2021.
21:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Albanski vladajući socijalisti pobjeđuju na izborima u nedjelju s osvojenih 46.9 posto glasova, pokazala je izlazna anketa televizije Top Channel TV. Oporbena Demokratska stranka je druga s 43.5 posto, a treći Socijalistički pokret integracije sa 6.9 posto glasova birača. Birališta su zatvorena u 19 sati, ali se potpuni rezultati ne očekuju još nekoliko dana. I posljednje predizborne ankete davale su prednost socijalistima premijera Edija Rame.

Parlamentarni izbori u nedjelju u Albaniji smatraju se ključnim za ambiciju te zemlje da se pridruži Europskoj uniji, unatoč usijanoj kampanji obilježenoj i oružanim sukobom pristaša suparničkih stranaka. U srijedu je, nekoliko dana uoči parlamentarnih izbora, u oružanom sukobu u Elbasanu u blizini Tirane jedan pristaša socijalista ubijen, a četvero ljudi je ozlijeđeno.

No puno bizarniji incident obilježio je sam dan izbora. Lako prenosi RTL. mladi vozač automobilom je krenuo na prolaznike i novinare u Tirani na glavnom gradskom trgu, te uništio tri automobila. Još uvijek nisu poznati motivi vozača kojeg je filmskim skokom kroz otvoren prozor automobila zaustavio policajac. Kod uhićenog mladića koji je bio pod utjecajem narkotika - pronađena je veća količina marihuane.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali