VIDOVNJAK KOJI JE PREDVIDIO TRUMPOVU POBJEDU I BREXIT NAJAVIO: / '2018. će biti paklena godina, najgore tek slijedi'

Image
12.11.2017.
20:11
Play logo

2018. bit će puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidljivi vremenski uvjeti, najavio je Hamilton - Parker.

Predvidio je još i teroristički napad na autocesti u Velikoj Britaniji, revoluciju u Sjevernoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Jong - un te kemijski napad izveden dronom na jedan od europskih gradova, piše The Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svijet već za nekoliko mjeseci, ovaj je vidovnjak objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Harry zaprositi svoju djevojku, glumicu, Meghan Markle.

Predvidio nove terorističke napade i ekološke katastrofe

Rodom iz Southamptona, ovaj je britanski medij ranije već uspješno predvidio neke od terorističkih napada, globalnu financijski krizu te borbu Therese May oko zadržavanja pozicije premijerke.

Ključne događaje je točno predvidio i u američkoj politici pa je tako ranije najavio da će se u 2017. Hillary Clinton povući iz politike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novim vizijama, kako tvrdi, vidio je da će Trump uspješno izbjeći postupak opoziva (Impeachment), ali i da će se jedan od američkih ratnih brodova iduće godine potopiti.

U Europi će, kako je rekao, doći do jačanja desnice, posebice u Španjolskoj, Italiji i Francuskoj, a što će za posljedice imati velike nerede na ulicama tih država.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, najcrnje je prognoze dao za okoliš pa je u 2018. predvidio niz ekoloških katastrofa.

'Najgore nas tek očekuje'

"Okoliš je na vrhu popisa zato što osjećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena", rekao je. "Iako već nekoliko godina govorim da mžemo očekivati taj scenarij, i to ne samo zbog globalnog zatopljenja već i zbog povećane aktivnosti Sunca, a vidjeli smo i posljedice ovogodišnjih uragana, bojim se da nas najgore tek očekuje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će se stanovnici Napulja trebati evakuirati, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji te strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, također se nalaze na listi.

Play logo

Tvrdi i da se južnim morima u idućoj godini u jednom razdoblju neće moći ploviti jer će se s Antarktika odlomiti masivan komad leda koji će onemogućavati plovidbu.

Unatoč strašnim prognozama, čovječanstvo će, tvrdi Craig Hamilton-Parker, dostići veću razinu svijesti. "Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života", rekao je vidovnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo