ROĐENDAN IZ PAKLA / Britanac: 'Oteli su nas turski policajci. Mene su mučili, a djevojku silovali. Mislio sam da ćemo umrijeti'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Bio je uvjeren da će oboje umrijeti. Djevojku su tjerali da pije nepoznatu "crnu tekućinu". Njega su tukli šakama, šamarali po licu i tijelu. Izmjenjivali su se

29.5.2024.
14:52
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Britanski par tvrdi da su ih oteli turski policajci. Njega su tukli, a nju silovali tijekom dva dana boravka u turskoj Antalyji kamo su otputovali kako bi proslavili djevojčin rođendan.

Noćna mora za Britanca (30) i njegovu partnericu (23) iz West Midlandsa počela je 11. svibnja, dan nakon njihova dolaska u Tursku, kada se par odlučio povući u hotel nakon što su poslijepodne proveli u koktel baru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni lopov pokušao im je ukrasti torbu. Britanac ga je uspio preplašiti i otjerati. Nastavili su hodati prema hotelu i tada ih je zaustavio policijski auto. Policajci su im rekli da uđu u auto kako bi ih odvezli u postaju da daju iskaz. Međutim, odveli su ih u nešto nalik vojnoj bazi. Kada su stigli, par kaže da ih je skupina turskih policajaca odmah razdvojila, smjestila u odvojene sobe i mučila.

Image
MONSTRUM S KARLOVAČKOG PODRUČJA /

Optužen za silovanje, rodoskvrnuće i nasilje. Predložene daljnje mjere opreza

Image
MONSTRUM S KARLOVAČKOG PODRUČJA /

Optužen za silovanje, rodoskvrnuće i nasilje. Predložene daljnje mjere opreza

"Čuo sam djevojku kako vrišti dok su me turski policajci naizmjence mučili, a nju silovali", ispričao je neimenovani Britanac za Daily Mail. Bio je uvjeren da će oboje umrijeti. Djevojku su tjerali da pije nepoznatu "crnu tekućinu". Njega su tukli šakama, šamarali po licu i tijelu. Izmjenjivali su se. Bio je vezan lisicama, U jednom trenutku odveli su ga u vrt i rekli mu da klekne. Polijevali su ga hladnom vodom dva sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drhtao sam", izjavio je. U drugoj sobi čuo je svoju djevojku da vrišti. Kasnije je rekla da su je policajci silovali.

Noćna mora je naglo završila kada je stigao čovjek kojeg su turisti opisali kao dobrog narednika. Pitao je policajce što se događa. Tada su ih pustili, ali su im oduzeli imovinu, uključujući mobitele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena također pretpostavlja da joj je ubrizgana nepoznata tvar jer je poslije otkrila nešto što je izgledalo kao ubod igle na svojem tijelu.

Umorni od svega, britanski turisti su očajnički željeli otići, odlučivši se odjaviti iz hotela sljedećeg dana i uhvatiti let natrag u Veliku Britaniju. Ipak, policajci su dali sve od sebe da ih zastraše prije odlaska. Kada su sišli do recepcije, neki od policajaca koji su sudjelovali u napadu, čekali su u predvorju. Nijemo su ih nadgledali, a Britanci su šutjeli strahujući za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, po dolasku u zračnu luku, uslijedio je novi šok. Zaustavio ih je drugi policajac, koji im je dao mobilni telefon s pozivom uživo. Jedan od otmičara prijetio je i govorio im da šute. Rekao je da se vrate u svoju zemlju. Ako ikada više budete govorili o turskoj policiji, bit će problema. Prestrašeni turisti trčali su po aerodromu i skrivali se.

"Bilo je to najgore iskustvo u mom životu", rekao je Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avion para poletio je iz Turske kasno 12. svibnja i sletio rano ujutro 13. svibnja. Nakon slijetanja u zračnu luku Birmingham, par su zaustavili policijski službenici West Midlandsa vidjevši da su puni masnica. Prvo su mislili da se radi o obiteljskom nasilju.

"Nisam ništa ni rekao, djevojka mi je počela plakati, govorila je - pogledaj mu tijelo", ispričao je mladić. Policija West Midlandsa potvrdila je da je razgovarala s parom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik policije West Midlandsa dodao je: 'Policajci su 13. svibnja u zračnoj luci Birmingham razgovarali s dvije osobe koje su iznijele nekoliko tvrdnji da su bile napadnute dok su bile u inozemstvu. Glasnogovornik britanskog Ureda za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj rekao je: "Podržavamo britanski par nakon incidenta u Turskoj i u kontaktu smo s lokalnim vlastima."

POGLEDAJTE VIDEO: Hororac u Vlaškoj: Vrebaju iz napuštene vojne bolnice, nasrću i provaljuju: 'Bojimo se, dogodit će se nož, silovanje!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo