Zbog samo jedne tablete antibiotika 'izgorjelo' joj je 70 posto tijela

shimmer fallback

Tinejdzerica koja je popila tabletu antibiotika prepisanu njenoj prijateljici zavrsila je sa 70 posto ozljeda tijela.

11.12.2014.
15:20
Play logo

Yaasmeen Castanada, 19-godisnja mlada majka iz Kalifornije popila je na Dan zahvalnosti tabletu antibiotika koju joj je ponudila prijateljica, a koja je zbog rijetkog Stevens-Johnsonovog sindroma izazvala jaku alergijsku reakciju, zbog cega joj je ozlijedeno 70 posto tijela.

"To je bilo nestvarno. Gledati kako vam kcer gori pred vama, doslovno gori. Obrisala sam joj lice, a koza je jednostavno otpadala", ispricala je njena majka Laura Corona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Iako se pacijenti koji boluju od Stevens-Johnsonovog sindroma tretiraju kao da su prezivjeli pozar, oni nisu stvarno izgorjeli. Dr. Joshua Zeichner, profesor dermatologije u bolnici Mount Sinai na Manhattanu, koji je bio ukljucen u lijecenje Yaasmeen Castanade kaze kako njihove usne, koza, oci i genitalije postaju prepune bolnih plikova. Dehidrirani su i skloni infekcijama bas kao zrtve pozara.

Castanada je u bolnici prekrivena zavojima, vec je prosla nekoliko operacija, a obitelj prikuplja donacije za bolnicke troskove, za koje ocekuje da ce se popeti na 55.000 dolara.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo