'Bakica gledala 50 nijansi sive toliko pijana da je je povraćala, urinirala i svršavala u isto vrijeme'

U jednoj kinodvorani u britanskom gradu Milton Keynesu odvijala se prava drama u vrijeme kada se trebao prikazati filmski hit '50 nijansi sive'.

26.2.2015.
19:17
VOYO logo

Pijana žena je najprije počela povraćati, što je užasnulo sve koji su sjedili u njenoj blizini. No, tada je tek uslijedilo nešto zbog čega su svi morali napustiti kinodvoranu i odustati od gledanja dugoiščekivanog filmskog hita.

Britanka je odjednom počela urinirati i svršavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je nad svim potpuno izgubila kontrolu, uključujući i tjelesne tekućine. Cijelo kino je smrdjelo", ispričao je jedan od svjedoka nemilog događaja.

Nije se mogla pomaknuti

Osoblje kina također je bilo zaprepašteno nastalom situacijom. Pozvali su bolničare kako bi pomogli ženi koja se nije mogla kretati koliko je bila pijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran koliko bi mogla biti stara, ali bila je toliko pijana da se nije mogla pomaknuti. Nered koji je ostavila iza sebe bio je doslovno odvratan", opisao je je jedan od svjedoka kako se filmski hit pretvorio u neželjenu noćnu moru.

"Bilo je stvarano razočaravajuće. Nakon što smo pročitali knjigu, toliko smo se veselili filmu", ogorčen je bio Britanac kojem je pijana sugrađanka pokvarila večer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo