Super Mario Galaxy 2

shimmer fallback

Jedna od najpopularnijih igara svih vremena, nakon pune 3 godine iščekivanja, s ponosom je dobila novi nastavak. Saznajte što vam legendarni vodoinstalater može ponuditi u novom nastavku.

21.6.2010.
10:39
Play logo

Super Mario Galaxy je ponudio nešto sasvim novo u svijetu platformera, istovremeno je uklopio nevjerojatnu dozu kreativnosti u izradu samih lokacija, upotpunjenu zabavnim i interaktivnim gameplayom. U ovom nastavku, priča je naravno klasična: Bowser, ovaj put gigantskih dimenzija, još jednom uspijeva oteti princezu Peach te ju odvodi u svoj dvorac koji je smješten u središte svemira. Mario se izazvan time, ponovno otisne na potragu za dragom.

Svijet Super Mario Galaxyja je stvarno kolosalan, sa nebrojeno mnogo šarenih i kreativnih lokacija. Dizajn nivoa, izuzev 3D, kombinira i 2D perspektivu, što nas se posebno dojmilo jer predstavlja neku vrstu vremeplova u vrijeme klasičnih platformera kao što su Super Mario Bros. ili Prince of Persia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Super Mario Galaxy 2 je bez prevelikog razmišljanja, najbolja igra koju Wii može ponuditi, ali istovremeno i najbolji platformer ako uzmemo u obzir sve konzole. Uzima sve što je bilo dobro iz prvog nastavka i čini to još boljim, te nas još uvijek uspijeva iznova oduševiti.

Kompletnu Super Mario Galaxy recenziju pročitajte na GameLandu.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo