Skinite Marekovića potpuno džabe!

shimmer fallback

Umjesto da vam šalje konjske glave, 'reže' kolektivni ugovor ili ukida socijalno, Siniša Mareković odlučio je dati malo drugačiju ponudu koja se ne odbija.

9.6.2011.
16:49
Play logo

Siniša Mareković možda je jedini Hrvat koji je u japankama hodao po Mjesecu, možda je jedini čovjek koji se hrvao s morskim mamutom, možda je i jedini muškarac zbog kojeg drugi muškarci mijenjaju spol kako bi mogli vrtiti uvojke i hihotati dok razgovaraju s njim. Možda.

No, ono što sigurno znamo jest da nas svaki dan uveseljava novim komnetarom kojim se osvrće na društvena zbivanja i nasmijava nas stvarima od kojih bi nam se inače plakalo ili bi nam bila muka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve svoje čitatelje, a i one koji će to tek postati, naš najdraži fotomontažitator priredio je poslasticu: Kolekciju preko 800 njegovih radova možete skinuti sasvim besplatno, bez poreza, jamaca ili lizinga. Zbirka tj. enciklopedija njegovih radova nosi naziv Hrvatska MITOlogija, a više o njoj možete saznati na stranici na kojoj možete i 'skinuti' zbirku radova 'tešku' svega 85 megabajta. Mi smo je već prolistali, sada je red na vama!

www.smarekovich.com/?page_id=276

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo