Silikonske grudi mijenja za olimpijsku medalju

shimmer fallback

Svjetska prvakinja na 400 metara prepone stavila je silikonske umetke u prsa jer je u "ogledalu vidjela samo svoje mišićave ruke, široka ramena i jake noge".

4.1.2010.
20:11
Play logo

Jana Pittman-Rawlinson odlučila je izvaditi silikonske umetke iz prsa kako bi povećala svoje izglede za osvajanjem još jedne medalje na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

"Obožavala sam imati veća prsa, ali sada sam sazrela i bolje se upoznala, te mogu biti iskrenija sama sa sobom kada se gledam u ogledalo", izjavila je 26-godišnja Australka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim više umanjivati izglede Australije. Želim se osjećati što sportskije mogu kako bih došla na stazu u London u što boljoj formi", dodala je dvostruka svjetska prvakinja na 400 metara preprone, čiji privatni život često puni novinske rubrike u Australiji.

Rawlinson je objasnila da je odlučila staviti silikonske umetke u prsa jer "kada se god gledala u ogledalo vidjela bi samo mišićave ruke, široka ramena i jake noge".

Play logo

"To su pravi aduti za dobro i brzo trčanje ali od mene ne čine privlačnu ženu", žalila se Jana, dodajući kako "ne želi biti kao druge olimpijske prvakinje koje liče na muškarce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australska atletičarka, koja je naslov svjetske prvakinje osvojila 2003. u Parizu i zatim 2007. u Osaki, odustala je od nastupa na SP u Berlinu zbog bolova u leđima. I od nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. također je odustala zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo