što nas čeka u 2023.? / Vera Čudina za Direkt otkriva hoće li uskoro biti Putinov kraj, hoće li se Banija obnoviti, a Zoki i Bane se pomiriti...

Odgovorila je i hoće li biti ostavki premijera i ministara, je li više kraj inflaciji, a dala je i malo širu perspektivu na čovječanstvo, o tome bliži li se kraj čovjekovoj vrsti ili, pak, slijedi nešto drugo

3.1.2023.
7:15
VOYO logo

Odlučili smo o predviđanjima za ovu godinu pitati ženu koja ima kristalnu kuglu. To je Vera Čudina s kojom je razgovarao Direktov Rikardo Stojkovski.

Što nas čeka 2023., kakva će biti godina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po pitanju čovjeka, to je godina koja neće lijepo izgledati. Imat ćemo osjećaj da smo u nekakvoj vrsti kome. Ili ćemo ove godine shvatiti tko smo, što, zašto i koja je naša uloga, ili ćemo početi doslovno izumirati.

Čeka li nas recesija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inflacija ide u nebo, sigurno nas čeka, mnogi će posjediti od inflacije, neće se moći snaći, jer će biti toliko duboka. Zavaravat ćemo se da nije, ali ništa od toga.

Hoće li se poboljšati odnos predsjednika i premijera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta borba je jako svrsishodna, nazvat ću je borbom identiteta - neće se znati tko pije tko plaća, ali tu smirenja nema i nikad ga neće biti.

Što je s ostavkama ministara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će, neki će morati otići, bit će i afera, ali same po sebi ostavke su neminovne jer će doći do jednog kolapsa u gospodarstvu.

Što će biti s ratom u Ukrajini, čeka li nas Putinov kraj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neee, neee, ne može taj kraj biti tako lak. Neće biti ničiji kraj, to se nastavlja. To je rat, koji će se malo zahuktati, eskalirati. Međutim, nema tu baš tako lako kraja.

Što će biti s obnovom na Baniji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niš! (smijeh op.a.)

Onda će 2023. biti onda bolja ili lošija od prošle?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolja ili lošija od prošle? Hmmm pa gora ne može (i opet smijeh).

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo