ADIOS MODRIĆ? / Modrić peti izbor Ancelottija, Španjolci već tuguju, a drugi se pitaju o čemu su to Beckham i Luka pričali na Šipanu

Modrić i Messi zajedno u Americi. Ima ponudu, ali nije iz Saudijske Arabije. Luka je ljut. Ne želi sjediti na klupi. Planira karijeru daleko od Madrida. Zbogom, i to već za dva dana. Nema španjolskog medija koji danas zabrinuto ne piše o sudbini Luke Modrića. Jednom od najboljih igrača svih vremena ne da se zabijati golove na treningu i sjediti na klupi Real Madrida. Možda je Saudijce odbio, ali Beckhama dok su se brčkali u plićaku na Šipanu, možda i nije

30.8.2023.
21:35
VOYO logo

Adios Modrić. Španjolci se praktički opraštaju. Alarmantna situacija u Madridu, Modrić je nezadovoljan u Realu. Da - tako ovih dana izgledaju naslovi u medijima. Jer Modrić je od ključnog igrača postao tek peti izbor u veznom redu Carla Ancelottija. Gdje će nakon 11 godina Reala Luka Modrić - zanima sve.

"Na kraju sezone Inter Miami sigurno", kaže Marko iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da je najbolje da ode u mirovinu, ali mislim da će on kod šeika ići. Ja bi iskreno uživao u lovi koju imam, sve sam ostvario u karijeri i lijepo bi uživao. Dosta sam igrao", govori Ivica iz Zagreba.

Do sada je bio vjeran Realu, čak i kada je na stolu bila ponuda Saudijaca od 200 milijuna eura. Ali sada se svi pitaju, o čemu su to Luka Modrić i David Beckham razgovarali na Šipanu. Hoće li hrvatski veznjak stvarno zaigrati za Inter Miami?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKA KONKURENCIJA /

Zbog ozljede zvijezde Ancelotti ima priliku izgladiti stvari s Modrićem

Image
VELIKA KONKURENCIJA /

Zbog ozljede zvijezde Ancelotti ima priliku izgladiti stvari s Modrićem

"Kad idete u Miami samo se morate uskladiti s bojama Dona Johnsona, mislim to je dobra priča tamo je Messi tamo je cijela ta svita Barcelone koju je Messi povukao sa sobom. Miami je, što bi se reklo IT klub, i vrijeme je dobro. I vjerujem da bi Modrić volio igrati s Messije. I ja bi - ali ne zovu me", kaže sportski komentator na Sportklub Ivan Ivković.

O odlasku se počelo pričati, nakon malo matematike. Modrić je ove sezone, unatoč tome što je potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, u tri utakmice igrao svega 55 minuta, nijednom nije bio u prvoj postavi nego je ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da je ovo, za svakoga, uključujući i mene, specifična situacija da igrač poput Luke Modrića, koji je oduvijek startao od prve minute, sada to ne radi. I očigledno on nije zadovoljan s time", govori trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Sve je poprilično tajnovito, iako je prema pisanjima španjolskih medija Luka već odlučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica jest da je on sada Ancelottijeva rezerva, došli su igrači za 100 milijuna eura i nije realno očekivati da će oni sjediti na klupi. Luka Modrić ima iskustvo, godine su tu. Ali možda je to bio plan. Da on i Toni Kross budu tu još jednu sezonu kroz savjetničku ulogu, da ulaze s klupe, da pomažu kada zatreba u ključnim trenucima završnica utakmice i da im se onda zahvale na svemu što su dali Realu", govori urednik RTL Sporta Antonio Vuksanović.

A onda je puno opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Saudijskoj Arabiji te čeka brdo para i to je otprilike to. U SAD-u i Miamu je ipak nešto življe tržište, igra se i košarka, imaš puno više opcija. A možda je i penzija opcija, nije ni on više tako mlad", kaže Ivković.

Tko zna što će na kraju 37-godišnji Modrić odlučiti - možda je sve odlučeno prije nekoliko dana na Šipanu. Možda je David Beckham bio dovoljno uporan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić i Beckham na Šipanu se gostili mušulama i brbavicama. Jesu li se samo družili ili je na stolu bio transfer?

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo