trenuci užasa / Roditelji dječaka otkrili stravične detalje napada psa: 'Cijela usna, sve je na licu bilo otvoreno...'

Roditelji su potvrdili da su se dječak i pas i ranije igrali te da je životinja bila miroljubiva. Vlasnik psa doveo je dječaka majci u krilo. Ona kaže da su joj se noge odsjekle kad je vidjela ozljedu sina...

5.9.2023.
19:27
VOYO logo

Pas je u utorak oko podneva u zagrebačkom Brestju napao petogodišnjaka te ga ugrizao za lice.

Moguće igra djeteta i životinje završila je kobno te je dječak s ozljedama prevezen u KB Dubrava. Naša reporterka Leona Šilje razgovarala je s potresenim roditeljima dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka je ispričala što se dogodilo: "Mali je ušao u dvorište susjeda, igrali su se cijelo vrijeme. Ja sam se odvojila na sekundu od njega. Dozivala sam ga dođe doma, ali mali nije htio doći. Čovjek (susjed op.a) mi ga je doveo u krilo, kad sam pogledala dijete, šokirala sam se."

Kaže da su susjedi zvali Hitnu pomoć. "Susjedi su uskočili i davali pomoć djetetu. Cijela usna, sve je bilo otvoreno… Ne znam što bih rekla…", jecala je majka i rukom pokazivala po svom licu kako je izgledala ozljeda dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je dijete i inače išlo kod susjeda u dvorište i da se igralo sa psom. Otac je potvrdio da je dječak jako volio psa.

Image
detalji užasa /

RTL Danas razgovarao s ocem dječaka kojeg je pas ugrizao za lice: 'Nazvao me sin i rekao da brat nema pola lica'

Image
detalji užasa /

RTL Danas razgovarao s ocem dječaka kojeg je pas ugrizao za lice: 'Nazvao me sin i rekao da brat nema pola lica'

Prepričao je mučne trenutke kad je i on doznao da mu je sinčić ozlijeđen: "Nazvao me srednji sin u suzama i rekao samo 'tata dođi brzo kući, brata je ugrizao pas, nema pola lica'. U tom trenu sam odmah sjeo u auto, doletio i vidio da mali sjedi…. Držali su mu krpu (na licu op.a)., Mislio sam da nije ništa strašno dok nisam maknuo krpu, a onda su mi se noge odsjekle."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da iskreno ne zna tko je prvi pomnoga dječaku, ali da misli da je to bio vlasnik psa. Majka je potom potvrdila: "Vlasnik psa je bio s njim i prvi susjed odmah je došao. Ja sam dozivala poznanika koji živi pored naše kuće da dođe pomoći kako bih odvezla malog na Hitnu. Dolazili su susjedi sa svih strana, cijela ulica se digla…", prepričala je majka i potom zaplakala.

Image
Foto: RTL DANAS

Potvrdila je da liječnici kažu da će s dječakom biti sve u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji potvrđuju da pas nije ranije bio agresivan, da su se dječak i životinja igrali i ranije. Podijelili su s nama slike dječaka sa psom kako se igraju. Vlasnik psa cijelo vrijeme bio je uz psa i dječaka.

Otac napadnutog dječaka ima poruku za druge roditelje: "Koliko god da se vaše dijete voli igrati sa psom i koliko god da ga voli, bio to vlastiti pas ili od susjeda, molimo vas da se ne odvajate od djece, da dobro gledate jer sekunda i evo što se desi. Pazite na djecu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Po psa koji je ugrizao dječaka, došli iz Dumovca

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo