NASTAVLJA SE POTRAGA / Nestali Gabriel (19) pokušao koristiti karticu u Zagrebu? Majka: 'Ako imaš problem riješit ćemo... Nisi sam'

Image

Njegova majka u razgovoru za RTL poziva sina da joj se javi i da zajednički riješe bilo koji problem u kojem se našao. Njegov otac nam je, pak, ispričao da je u automobilu viđen na naplatnim postajama kraj Zagreba, a isto tako i da je Gabriel pokušao koristiti bankovnu karticu koja je u glavnom gradu odbijena

2.10.2023.
16:48
VOYO logo

Nastavlja se potraga za 19-godišnjim Gabrielom Matijevićem, koji je nestao prošlog četvrtka iz Poganovaca pokraj Đakova.

Njegova majka u razgovoru za RTL poziva sina da joj se javi i da zajednički riješe bilo koji problem u kojem se našao. Njegov otac nam je, pak, ispričao da je u automobilu viđen na naplatnim postajama kraj Zagreba, a isto tako i da je Gabriel pokušao koristiti bankovnu karticu koja je u glavnom gradu odbijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac se stoga uputio starom cestom prema Zagrebu, u nadi da će naići na sina. Potraga za Gabrielom, koju su jučer na području Osječko-baranjske županije provodili HGSS i vatrogasci obustavljena je, no policija i dalje traga za mladićem.

"Baka će umrijeti od tuge. Molim te, riješit ćemo sve ako imaš neki problem. Nisi sam, znaš da nisi sam, tata ti je tu isto… Svi te tražimo", poručila je Mirela Tatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo