prizor iz horora / Rijeka u srpskom Aranđelovcu potekla u krvavo-crvenoj boji i uznemirila stanovnike

Image
Foto: Twitter

Rijeka Kubršnica u svom toku kroz Aranđelovac dobila je crvenu boju. Korisnici društvenih mreža iz ovog grada sinoć su uoči Velikog petka uznemireni prizorima postavljali fotografije vode koja je poprimila skoro purpurnu boju

10.4.2015.
14:39
Twitter
VOYO logo

Rijeka Kubršnica u svom toku kroz Aranđelovac dobila je crvenu boju. Korisnici društvenih mreža iz ovog grada sinoć su uoči Velikog petka uznemireni prizorima postavljali fotografije vode koja je poprimila skoro purpurnu boju, piše Blic.rs.

Kako je Dragan Jovanović izjavio, predsjednik Skupštine Topole, u čijoj općini se nalaze sela Krćevac i Zagorica, kroz koje protiče Kubršnica, javljali su mu se mještani da prijave pomor ribe i poljoprivrednici kojima se stoka razboljela nakon što je pila vodu iz rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros sam podnio kaznenu prijavu protiv NN lica, jer netko je opasno zagadio Kubršnicu, koja jednim dijelom protječe kroz sela u okolini Topole. Nadležne ekipe iz Aranđelovca su krenule na teren da vide o čemu se radi. Seljaci mi kažu da im liči na neku kiselinu", prokomentirao je Jovanović.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo