Play ponuda

Radni stol s utičnicama

shimmer fallback

Ako vam se čini da cijelo vrijeme pišemo o utičnicama i produžnim kablovima, to je zato što ih nikad nemamo dovoljno za sve svoje gadgete. PowerPOST je koncept koji bi nam uvelike olakšao život

5.1.2010.
14:10
Play ponuda

PowerPOST ima dvije uloge. Prvo, funkcionira kao četvrta noga za stol, a drugo, zamijenit će vam produžni kabel. PowerPOST na sebi ima mnoštvo utičnica za sve vaše kablove, a napaja se putem jednog kabla, pa će riješiti kablovsku noćnu moru oko vašeg radnog stola.

PowerPOST je za sad samo koncept, i nismo sigurni kako će izgledati kad jednom krene u prodaju, s obzirom na raznolikost radnih stolova. Međutim, možda ovo bude poticaj nekom proizvođaču uredske opreme da ugradi produžne kablove u stolove i ormariće.

Sviđa nam se težnja modernih dizajnera da spoje više funkcionalnih stvari u jednu i na taj način smanje zakrčenost ionako malih životnih prostora i uštede nešto novca kupcima. Kad jednom riješe nered oko radnog stola, nek nam još samo osmisle spremište za knjige koje neće zauzimati pola radne sobe, i svijet će biti bolje mjesto.

Prethodni članak: arti-200912240424006

Play ponuda
Play ponuda