Play ponuda

Princ Harry je najcool muškarac na svijetu

shimmer fallback

Magazin GQ okrunio je princa Harryja titulom najcool muškarca na svijetu. Vragolasti britanski princ svojim je nonšalantnim držanjem nadmašio brojne zvijezde iz svijeta glazbe i filma.

1.6.2010.
14:57
Play ponuda

Harry je tako nadmašio i najzgodnijeg 'vampira' Roberta Pattinsona i pjevača Farisa Badwana, prenosi theage.com.au.

1. Prince Harry 2. Robert Pattinson 3. Reggie Love 4. Dizzee Rascal 5. Jason Schwartzman 6. Usain Bolt 7. Ryan McGinley 8. Dustin Lance Black 9. Matt Helders 10. Wells Tower GQ je pri sastavljanju ljestvice odlučio da 37 i pol godina bude dobna granica za muškarce koji se mogu natjecati za ovu titulu.

Autori ove ljestvice pri odabiru najvećih coolera u obzir su uzimali pronicljivost kandidata, njihovu sposobnost da svakodnevno transformiraju u neobično ili, pak, samo zanimljivu frizuru.

Harry (25) je opisan kao 'vojnik, ambasador, igrač pola, plejboj', koji je uspio izmijeniti svoju percepciju u javnosti nakon nekoliko mladenačkih gafova u Afganistanu.

Njegov brat, princ William, koji je nekad bio miljenik javnosti, s vremenom je izgubio popularnost u medijima, a Harry je, unatoč nekadašnjem statusu zločestog, razmaženog dječaka, postao cool lik.

Među prvih 10 na ljestvici progurao se i bubnjar Arctic Monkeysa Matt Helders, koji je opisan kao 'iskrivljen, autoironičan, često sklon duševnom egzistencijalizmu'. Ovaj indie glazbenik proglašen je online odgovorom na Jerryja Seinfelda.

Među prvih 40 našao se i Tiger Woods unatoč silnim aferama koje su ga pratile zadnjih godinu dana.

Najmlađi muškarac na ovoj list zapravo je još uvijek samo dječak. Riječ je o sedmogodišnjem Albertu Cockeru, sinu bivše Pulpove zvijezde Jarvisa, a magazin predviđa da bi mogao biti jako popularan.

Play ponuda
Play ponuda