Pijanku na Jarunu platili 111.000 kuna!

shimmer fallback

'Momci su napravili prekršaj, neki su ostali puno dulje, zatvorili su restoran i brojali pazar. To je normalno, svi se vole provesti, ali to jednostavno nije bio pravi trenutak.

23.11.2010.
22:57

arti-201011220818006Nakon subotnje pobjede protiv Hrvatskog dragovoljca vesela četvorka Modrih odlučila je prekršiti strogu naredbu trenera Vahida Halilhodžića i zaružiti do ranog jutra.

Vaha je svojim igračima dao izlazak do 23 sata, ali Sammir, Adrian Calello, Luis Ibanez i Leandro Cufre sa zaručnicama i suprugama izašli u klub Gallery na Jarunu - sve do 4 sata ujutro.

arti-201011230154006Nakon što je vijest o 'incidentu' vrlo brzo došla do stratega hrvatskog prvaka, ovaj je odmah odlučio prijestupnike udaljiti iz sastava za Kup utakmicu s Osijekom.

Također, nakon lagane pobjede Dinama, Vaha je odlučio progovoriti o kaznama za igrače. Iako su neki mediji pisali kako će u Maksimiru 'padati glave', to se ipak nije dogodilo što je bilo i očekivano - već su nestašni nogometaši dobili samo po džepu.

"Momci su napravili prekršaj, neki su ostali puno dulje, zatvorili su restoran i brojali pazar. To je normalno, svi se vole provesti, ali to jednostavno nije bio pravi trenutak. Nitko nema pravo biti iznad Dinama, kad se nosi dres ovako velikog kluba moraju se znati pravila. Ako ponove ovako nešto, kazne će biti drastične", izjavio je Halilhodžić za 24sata.

arti-201011230769006Sammir je tako ostao lakši za 10.000 eura, kao i Morales koji nije bio u društvu vesele ekipe, ali je kažnjen zbog neopravdanog kašnjenja nakon reprezentativnog nastupa. S 5.000 eura kažnjen je Ibanez dok su Cufre i Calello prošli samo s opomenom budući da im je ovo prvi prijestup otkako su u klubu.

A što će biti s novcem od kazni?

"Novac će ići u kasu igrača, oni će odlučiti što s njim", zaključio je BiH stručnjak, koji u posljednje vrijeme ima sve više problema s disciplinom u momčadi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali