Play ponuda

Pap i Cufre vraćaju se u Dinamo!

shimmer fallback

Kada su dolazili u klub najavljivani su kao velika pojačanja na kojem će se graditi 'europski Dinamo', međutim, svega nekoliko mjeseci kasnije klub im je uručio raskid ugovora.

9.1.2010.
11:14
Play ponuda

Prije nešto manje od mjesec dana na sastanku IO Dinama odlučeno je kako će se iz momčadi riješiti nekolicine igrača koji opterećuju klupsku blagajnu, a nisu opravdali ulogu pojačanja.

arti-200912140580006Među njima su se našli Leandro Cufre i Dimitrios Papadopoulos. Obojica su dobili odriješene ruke glede pronalaska novog kluba. Međutim još se ni blizu ne nazire novi poslodavac koji bi preuzeo skupe zagrebačke akvizicije.

U Maksimiru su se s Argentincem i Grkom dogovorili o prekidu suradnje, no nije ništa potpisano. Očekivalo se kako će lakoćom pronaći klub, ipak, do sada se nitko nije javio o pronalasku istog - ni igrači, ni njihovi menadžeri.

Još je daleko do isteka zimskog prijelaznog roka, a ako se i pojavi zainteresirani klub - Papu bi pripalo oko 100.000 eura, dok bi Cufre napustio Maksimir čak četiri puta bogatiji ili cifri ravnoj kao da je tri puta odgovorio na 15. pitanje u popularnom Milijunašu.

U svakom slučaju, moraju se pojaviti 12. siječnja na pripremama, a klub im je dužan osigurati trenera s kojim će raditi odvojeno od momčadi, prenose Sportske Novosti.

Play ponuda
Play ponuda