OPET RESTRUKTURIRANJE: / Zagrebački holding traži poslovnog savjetnika za milijun i pol kuna

Image
Foto: PIXSELL, Željko Lukunić

Nakon financijskog restrukturiranja i restrukturiranja kreditnih zaduženja, Zagrebački holding kreće u još jedno restrukturiranje za koje traži savjetnika.

14.8.2015.
12:11
PIXSELL, Željko Lukunić
Play logo

Zagrebačkom holdingu predstoji još jedno restrukturiranje. Upravo stoga novo vodstvo do 2. rujna prikuplja ponude stručnjaka zainteresiranih za posao poslovnog savjetnika. Taj bi savjetnik u šest mjeseci trebao osmisliti model restrukturiranja, odnosno daljnje korake smanjenja troškova i dizanju efikasnosti Holdinga, piše Poslovni dnevnik.

U sklopu projekta izradit će se i projekcija poslovanja za razdoblje od 2016. do 2018. i to za Holding u cjelini i za svaku njegovu podružnicu zasebno. Savjetnik će morati osmisliti i optimalan upravljački model s dizajnom nove organizacijske platforme Holdinga, uključujući i moguću centralizaciju zajedničkih funkcija. Premda je broj zaposlenih u prethodnom restrukturiranju s gotovo 12 smanjen na 8,4 tisuće, mogućnost daljnjeg reduciranja bit će također jedna od mjera koje će se analizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Osmišljavanje modela restrukturiranja odvijat će se u šest faza. Riječ je o projektu procijenjene vrijednosti 1,5 milijuna kuna uvećano za iznos PDV-a. Prihvatit će se naravno ona ponuda savjetnika koja će biti najpovoljnija, piše Poslovni dnevnik.

Poslovni dnevnik/Danas.hr

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo