Play ponuda

Značajna poskupljenja artikala u Zagrebu!

shimmer fallback

U Zagrebu je došlo do značajnijih poskupljenja i to dosta važnih artikala.

7.10.2011.
19:14
Play ponuda

Jesen je definitivno tu, što je vidljivo iz toga što su se neki jesenski artikli, poput mandarina, ponovo pojavili u svim supermarketima. I dok se u osječkim supermarketima s cijenama nije dogodilo ništa spektakularno, u Zagrebu je došlo do značajnijih poskupljenja i to dosta važnih artikala. To se ponajprije odnosi na rajčice, jaja, kukuruz u konzervi, sol, juneći but bez kostiju, pa čak i naranče čija sezona je već počela pa se očekuju niže cijene.

Čini se da ćemo bez obzira na predstojeće izbore, ipak svjedočiti poskupljenjima, koja je, čini se, sve teže izbjeći. U takvoj depresivnoj atmosferi, sve političke stranke trebale bi strahovati za svoje izborne rezultate. Jedini trend pojeftinjenja u odnosu na prošli mjesec, pokazuju artikli vezani uz masline.

Getro najjeftiniji, Interspar i Billa najskuplji

U odnosu na prošli mjesec, razlika između najpovoljnije i najnepovoljnije košarice povećala se za gotovo 25 kuna, te iznosi 146,20 kuna. Što se tiče rang liste povoljnosti, Getro je ovaj mjesec zasjeo na vodeću poziciju, potisnuvši s nje Konzum koji je sada na drugom mjestu na našoj ljestvici povoljnosti. Baš kao i u Osijeku, Mercator je na trećoj poziciji te je tako pogurao Kaufland i Plodine u sredinu ljestvice. Nekadašnji kraljevi najpovoljnijih cijena Kaufland i Plodine dobili su opasnu konkurenciju i sada će morati učiniti više kako bi vratili status koji su nekada imali. Interspar i Billa i ovaj su mjesec na začelju liste povoljnosti, piše portal Supermarketi.info.

Ukoliko ste kupac koji ide ciljano po određene stvari ili kategorije proizvoda, ove informacije mogle bi vam biti korisne. Ako ste ovaj tjedan namjeravali kupovati mlijeko i mliječne proizvode, osnovne namirnice te proizvode za bebe, onda je Getro destinacija na kojoj biste trebali najviše uštedjeti. Svježe meso najpovoljnije ćete kupiti u Mercatoru, a svježe voće i povrće u Konzumu.

Vezani članci:

arti-201107100293006 arti-201104160267006

Play ponuda
Play ponuda