UGOVOR VRIJEDAN MILIJUNE: / Atlantic preuzeo distribuciju Philipsovih kućanskih aparata i proizvoda za njegu

Image
Foto: Večernji list/PIXSELL, Boris Šćitar

Atlantic Grupa s Philipsom je potpisala ugovor vrijedan 27 milijuna kuna. Riječ je o distribuciji Philipsovih proizvoda za njegu i malih kućanskih aparata na tržištu Republike Hrvatske.

8.9.2015.
11:07
Večernji list/PIXSELL, Boris Šćitar
Play logo
Play logo

Atlantic Grupa od rujna preuzima distribuciju proizvoda iz Philipsove Consumer Lifestyle divizije na hrvatskom tržištu. Divizija svjetski renomiranog proizvođača potrošačke tehnike obuhvaća grupe proizvoda namijenjenih za osobnu njegu te male kućanske aparate, gdje Philips ima vodeću poziciju u prodaji, kao i u inovacijama. Atlantic preuzima distribuciju u svim kanalima prodaje na hrvatskom tržištu, a vrijednost sklopljenog ugovora dviju tvrtki za iduću godinu iznosi 27 milijuna kuna. Novo partnerstvo za Atlantic predstavlja priznanje izvrsnosti u distribuciji.

"Phillips je kompanija s preko 120 godina tradicije u kreiranju industrijskih trendova i zadovoljavanju potreba potrošača, pa svakako predstavlja zadovoljstvo da je jedan od vodećih globalnih brendova upravo Atlantic prepoznao i odabrao kao distribucijsku podršku, s uhodanim timom koji odlično poznaje tržište i njeguje kvalitetne odnose s kupcima. Ovim se Atlantic još jednom afirmira kao regionalni distribucijski lider, koji svojim partnerima omogućuje kvalitativno i kvantitativno unapređenje distribucije te jačanje promocije branda", stoji u priopćenju Atlantic Grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo