KRALJICA NEKRETNINA / Srpska pjevačica zgrnula milijune na prodaji stanova, otkrivena tajna njezina poduhvata: 'Postala je prava investitorica...'

Image
Izvor: Pixell

Atraktivna Afrika pokazala se kao uspješna poslovna žena

16.3.2023.
11:50
Pixell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Sandra Afrika zaradila je čak 3,7 milijuna eura od izgradnje zgrada u Šapcu, piše informer.

Navode kako je uplovila u biznis s menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, s kojim je izgradila dvije zgrade. Od prve, koja ima 13 stanova, zaradila je dva milijuna eura, dok je druga od 11 stanova još u fazi izgradnje, ali su procijenili da će od nje uzeti 1.700.000 eura.

Image
NEMA VEĆEG KAOSA OD SRPSKE TV /

Sandra Afrika zajahala bika pa se skinula i pokazala nove silikone, a onda su se na njemu izredale i ostale

Image
NEMA VEĆEG KAOSA OD SRPSKE TV /

Sandra Afrika zajahala bika pa se skinula i pokazala nove silikone, a onda su se na njemu izredale i ostale

"Sandra je postala prava investitorica, odlično se razumije u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša poslije raskida su postali poslovni partneri koji odlično funkcioniraju. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svjetlosti i uzeli dva milijuna eura, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan nogometaš, čije ime kriju, kupio je penthouse od 200.000 eura. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i cijelom dužinom terasu, kao i dvije kupaonice. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 eura. Svaki stan ima svoje parkirno mjesto, a zgrada ima osiguranje koje brine o sigurnosti svih stanara", tvrdi izvor blizak pjevačici i dodaje da je Sandra insistirala da sve zgrade budu luksuzne.

"Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji pridonose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišteni za zidove, podove, stolariju i grijanje. Nitko ne može vjerovati da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi željeli živjeti baš u takvim zgradama", napominje i ističe da se pjevačica neće zaustaviti na samo dvije zgrade.

"Sandra i Mikiša već su počeli tražiti novi plac, jer im je u planu izgraditi još jednu zgradu. Najvjerojatnije će ponovo graditi u Šapcu, a planiraju proširiti posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele zgrnuti još love", poručuje.

Pjevačica pak niti jedan stan u Šapcu nije ostavila za sebe.

"Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gdje imam stan, pa mi ne treba još jedan", rekla je i istaknula da se sa Mikišom ponekad posvađa oko posla.

"U izbor djevojaka mu se ne miješam, slobodan je i može raditi što hoće. Oko posla se posvađamo, ali se brzo i pomirimo. Zato i funkcioniramo godinama", poručila je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču