Prvi put u povijesti neće biti božićnog sajma!

shimmer fallback
13.12.2011.
11:38
Play logo

'Najbožićniji sajam', koji se trebao održati od 16. do 30. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, otkazan je te je to prvi put u 84 godine dugoj tradiciji da djeca neće uživati u veselom sadržaju tog sajma.

Glavni razlozi za otkazivanje sajma bili su veliki dugovi i činjenica da organizatori nisu uspjeli sklopiti ugovor s nekim od lunaparkova. Naime, voditeljica projekta Gordana Uršić rekla je kako je do takvog scenarija došlo zbog debelog minusa, koji bi bio još deblji da su ušli u organiziranje sajma bez najprofitabilnije atrakcije - lunaparka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Istina, predugo smo čekali s potragom, a lunaparku treba najmanje 10 dana da se montira. Iako smo dobili nekoliko ponuda, neke od tih tvrtki su u blokadi, druge su se preselile na more, dok su treće odjavile djelatnost'', rekla je Uršić.

Otkazan i humanitarni projekt

Play logo

Da je sajam otkazan zbog problema s financijama potvrdio je za Večernji list i šef Zagrebačkog velesajma Igor Rađenović, a doznaje se da je cijeli program za 'Najbožićniji sajam' već napravljen te se nalazi na internetskim stranicama Zagrebačkog velesajma, no uskoro će biti i uklonjen.

Otkazivanjem božićnog sajma propao je i humanitarni projekt ''Čini dobro, osjećaj se dobro'', koji se organizirao u suradnji s Centrom za palijativnu medicinu, a u svrhu prikupljanja sredstava za edukaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo