Play ponuda

OBJAVILI NOVI SLOGAN I VIDEO KOJIM HRVATSKA POKUŠAVA SPASITI ŠTO SE SPASITI DA: / Rekli su i jasno na koga ciljaju

Image
Foto: HTZ

'Prve povratne reakcije su iznimno pozitivne te vjerujemo da će potaknuti naše tradicionalno vjerne goste s tržišta u okruženju da svoj odmor provedu u našoj zemlji', poručuje direktor HTZ-a

1.6.2020.
13:07
HTZ
Play ponuda

Hrvatska turistička zajednica provodi veliku promotivnu kampanju "The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think" na sedam europskih tržišta i to u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj.

Kampanja će biti aktivna tijekom lipnja i srpnja, a provodi se intenzivnim oglašavanjem na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, oglašavanjem na YouTubeu, plasiranjem oglasa putem najgledanijih TV kanala, najčitanijih portala i tiskovina na pojedinom tržištu te kroz vanjsko oglašavanje na billboardima, city lightsovima i digitalnim panelima.

Image
HRVATSKI TURIZAM JE NA KOLJENIMA: /

Situacija je neizvjesna, a najave zasad ne obećavaju; 'Otvaramo hotel, a nemamo rezervacija'

Image
HRVATSKI TURIZAM JE NA KOLJENIMA: /

Situacija je neizvjesna, a najave zasad ne obećavaju; 'Otvaramo hotel, a nemamo rezervacija'

Sunce i more ponovno glavni aduti

Promotivni materijali i oglasi kreirani za oglašavanje prilagođeni su na svih šest jezičnih varijanti te uključuju turističke proizvode koji su nabolje prihvaćeni na određenim tržištima i motiv su dolaska gostiju u ovo doba godine, a to su sunce i more, nautika, prirodne ljepote, aktivni turizam kroz cycling, kamping, ali i kulturna ponuda. U sklopu kampanje kreiran je i novi promotivni video od 30 i 15 sekundi koji će biti korišten za oglašavanje na online i offline kanalima na navedenim tržištima.

'Vjerujemo da ćemo potaknuti tradicionalno vjerne goste'

"Prve povratne reakcije na pokrenutu kampanju su iznimno pozitivne te vjerujemo da će potaknuti naše tradicionalno vjerne goste s tržišta u okruženju da svoj odmor provedu u našoj zemlji. Uz kampanju koju provodimo, na dnevnoj bazi brojnim partnerima, turoperatorima, agentima i turistima putem mreže naših Predstavništva komuniciramo najnovije informacije o mogućnostima prelaska hrvatske granice, spremnosti smještajnih objekata za prijam gostiju, epidemiološkim uputama ponašanja na plažama, bazenima i ugostiteljskim objektima. Svakim novim danom polako se budi optimizam te vjerujem da će u konačnici naš turistički promet tijekom lipnja, srpnja i kolovoza biti puno bolji nego što smo se nadali prije mjesec dana na vrhuncu krize izazvane pandemijom koronavirusa", izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić napomenuvši da kada se stvore dobri epidemiološki uvjeti i pozitivno ozračje za putovanje, ista kampanja krenut će i na tržištima Italije, Francuske i Nizozemske.

Play ponuda
Play ponuda