Play ponuda

BRAVO ZA POSLODAVCA / Svim zaposlenicima trgovina maloprodajnog lanca u Hrvatskoj dižu plaće za 35%: Prosjek će biti 6100 kn

Image

Jedna od strateških odrednica poslovanja ovog danskog maloprodajnog lanca jest briga o zaposlenicima

16.11.2021.
9:12
Play ponuda

Zaposlenici svih trgovina u Hrvatskoj danskog maloprodajnog lanca JYSK dobit će povećanje primanja za prosječno 35 posto, a navedeno se povećanje odnosi na sve pozicije u trgovini. Prosječna će plaća neto primanja iznositi 6100 kuna, piše Poslovni dnevnik.

"Od otvaranja naše prve trgovine u Hrvatskoj prije 12 godina pa do danas naša je kompanija u konstantnom rastu. Nedavno smo otvorili 50. trgovinu u Hrvatskoj, prepoznat smo i prihvaćen brend za što su zaslužni skandinavski korijeni koji nas uče da su kupci i zaposlenici za nas najvažniji.

Svjesni važnosti uloge zaposlenika

Svjesni smo važnosti uloge zadovoljnog zaposlenika u razvoju cijele kompanije i trudimo se biti konkurentni u visini plaća, ali i osiguravanjem raznih dodatnih pogodnosti poput bonusa, kontinuiranih edukacija, internih natjecanja, druženja i slično. Trenutno u našim trgovinama zapošljavamo gotovo 400 ljudi i izuzetno sam sretan što mogu najaviti osjetno povećanje primanja našim djelatnicima u trgovinama, bez obzira na poziciju na kojoj rade", kazao je Dražen Eldić, retail menadžer u JYSK-u za tržište Hrvatske.

Image
'NAJVIŠE OD KADA SU U HRVATSKOJ'; Maloprodajni lanac radnicima u trgovinama isplatio vrtoglave bonuse: /

Nekima i više od 32.000 kn

Image
'NAJVIŠE OD KADA SU U HRVATSKOJ'; Maloprodajni lanac radnicima u trgovinama isplatio vrtoglave bonuse: /

Nekima i više od 32.000 kn

Jedna od strateških odrednica poslovanja ovog danskog maloprodajnog lanca jest briga o zaposlenicima, a osim konkurentne visine primanja, zaposlenicima su osigurani i rekordni bonusi (ove je godine JYSK zaposlenicima u trgovinama isplatio čak tri milijuna kuna bonusa), dodatne edukacije i školovanja, transparentni i jasni uvjeti napredovanja te nagradna natjecanja.

Play ponuda
Play ponuda