Play ponuda

Hoće li štediše konačno dobiti svoj novac?

shimmer fallback

Zoran Milanović i njegov slovenski kolega Janez Janša sastali su se se u Sloveniji te su poručili da su izgladili sve nesuglasice.

15.5.2012.
15:51
Play ponuda

''Odnosi između Slovenije i RH su dobri i nije ih narušilo ni ponovno otvoreno pitanje Ljubljanske banke, jer vlade poštuju obveze koje su preuzeli njihovi prethodnici'', zaključak je premijera Zorana Milanovića i Janeza Janše nakon sastanka u Mariboru.

Janša je istaknuo kako obje vlade imaju želju da suradnja među državama protječe u prijateljskom ozračju i da su u njemu rješavaju preostala otvorena pitanja. Ulaskom Hrvatske u EU, napomenuo je Janša, otvaraju se i brojne mogućnosti na području intenzivne suradnje u navedenim područjima, o čemu će se u budućnosti morati intezivno razgovarati. Janša je kazao i kako se problem štediša mora riješiti na dobrobit svih građana. Kao i sva ostala pitanja, istaknuo je Janša, i ''ovo ćemo nastojati riješiti bez velike pompe''.

''Zajedno nas je 6,5 milijuna, to je malo i moramo vidjeti mogućnosti sinergije. Ozbiljnih otvorenih pitanja nema i pred nama je vrijeme drugačije, kvalitativne suradnje'', poručio je Milanović.

Play ponuda
Play ponuda