Estradni menadžer Saša Mirković, nedavno postavljen za pomoćnika ministra saobraćaja, rešio je da dokaže kako je baš on pravi čovek za tu dužnost. Odmah se bacio na posao i obišao puteve oko Kruševca i Aleksandrovca ne bi li se uverio da je stanje redovno.

- Susnežica koja može da pređe u sneg očekuje se naredne noći. Svi putari su apsolutno spremni. Kontrola je izvršena maksimalno i sneg će biti očišćen na svim putnim pravcima - izjavio je Saša Mirković i dodao da će putari raditi i tokom božićnih praznika.

Pomoćnik ministra saobraćaja je najavio da će odmah posle praznika biti formirana radna grupa za pripremu izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, "u kojoj će biti najbolji stručnjaci", navodi Tanjug. Lider napradnjaka i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je da nije razgovarao sa liderom URS-a Mlađanom Dinkićem o njegovoj izjavi povodom imenovanja Saše Mirkovića, jer vladajuća koalicija i vlada imaju daleko važnija pitanja kojima se bave. Nakon Dinkićeve izjave da "nikad ne bi angažovao Mirkovića kao svog pomoćnika", Mirković je ministru finansija odgovorio da je "uvek radio sa vrhunskim zvezdama, a ne sa neostvarenim muzičarima". Potpredsednica naprednjaka Zorana Mihajlović zatražila je nakon Dinkićevih izjava hitnu sednicu predsedništva SNS, da bi lider URS-a kasnije smirio tenzije izjavom da je potpuno besmisleno da se njegovo lično mišljenje o postavljenju menadžera Saše Mirkovića prenosi na međupartijski nivo.