Domaćica Mirjam ima 47 godina i radi kao privatna poduzetnica te je po zanimanju biotehničarka. Koški će za sebe reći da je hiperaktivna, vrijedna i bez dlake na jeziku, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi stekla novo iskustvo, zabavila se te uživala u kuhanju. Voli i morska jela, no najčešće kuha tradicionalnu slavonsku kuhinju pa je za pretpostaviti da će takvu predstaviti i protukandidatima.
U 'Večeri za 5 na selu' ugostit će računalnog tehničara Ivana Leljaka, farmaceutsku tehničarku Kristinu Vargu, umjetnicu Bojanu Modalek i umirovljenicu Anicu Zoraju. "Imam 47 godina, po zanimanju sam biotehničarka, ali to nije urodilo plodom pa sam otišla u privatne vode i sada sam privatna poduzetnica, imam tri prodajna mjesta - dva u Osijeku i jedno u Zadru. Biti privatna poduzetnica u Hrvatskoj je sve teže i teže, ali evo, borimo se, ne damo se", zaključila je Mirjam.
"Ja sam kao osoba hiperaktivna, sto na sat, vesela, puno pričam, ponekad i previše. Tvrdoglava sam, ponekad eto, ne mogu se suzdržati nekad nekog komentara, no to je nama ženama nekako urođeno. Rođena sam u Osijeku, prava sam 'legica', volim naše slavonske običaje, tamburicu, ljutu hranu… Živim sa suprugom i dvoje djece, oni su mi najvažniji na svijetu uz moju užu obitelj i prijatelje", zaključila je Mirjam.
"Kad imam slobodnog vremena, skupi se dobra ekipa, napravi se dobra klopa, cuga, kartamo belu, to je opuštanje živaca nakon forsiranja poslom i svime ostalim, bela je odmaranje živaca. Opušta me i kuhanje, volim izmišljati neka jela, a volim i našu slavonsku kuhinju, mada odem nekad i u Meksiko, Kinu… Prijava u 'Večeru za 5 na selu' je izazov. Imam samo volju, želju družiti se, proveseliti, pobjeda mi je negdje sa strane", otkrila je o sebi današnja domaćica.
Kako će proći druženje kod Mirjam, pogledajte u prvoj večeri osječkog tjedna 'Večere za 5 na selu'.