Zagreb čita dan i noć, pridruži se!

Ovim putem vas pozivamo da se uključite u 24-satno čitanje na glas i tako postanete dio neprekinutog niza čitanja od punih sedam dana (i noći), koje se odvija diljem Lijepe naše!

18.4.2011.
17:20
VOYO logo

Najveće književno događanje ovogodišnjeg Tjedna dobre knjige je upravo akcija '7 gradova čita 7 dana (i noći)' – tjedan dana čitanja na glas tijekom kojih će Pula, Koprivnica, Split, Osijek, Zadar, Varaždin i Zagreb jedan za drugim čitati po 24 sata. Ovaj smioni podvig u trajanju od punih 10.080 minuta i još k tome u sedam gradova razbacanih diljem Hrvatske moguć je zahvaljujući pomagačima Tjedna dobre knjige koji vjeruju u svoj grad i znaju da imaju sugrađane koji mogu i žele realizirati ovakvu čitalačku štafetu!

U Zagrebu čitanje počinje u utorak, 19. travnja u 21 sat, završava u srijedu, 20. travnja u 21 sat, a odvija se na Glavnom kolodvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grad koji predaje štafetu Zagrebu je Varaždin. 'Prenošenje štafete' pratit će se putem Skypea tako da ćete moći vidjeti i kako će Varaždinci i Varaždinke završiti svoje čitanje.

Želite se pridružiti 24-satnom čitanju u vašem gradu? Vrlo je jednostavno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošaljite mail sa svojim podacima (ime, prezime i kontakt telefon) te termin kada biste željeli čitati i naslov vaše odabrane knjige na email adresu: zagreb@tjedandobreknjige.com, a nakon sastavljanja rasporeda bit ćete obaviješteni o terminu za čitanje.

Minimalno trajanje vašeg čitanja može biti 10 minuta. Čitati možete bilo koju knjigu koja ima veze s putovanjima, a ukoliko se na možete odlučiti koju knjigu odabrati uvijek ćete moći pročitati neku od kratkih priča iz poklon-knjige Tjedna dobre knjige Blizine, nigdine i fritule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za raspored događanja posjetite www.tjedandobrenjige.com ili potražite program Tjedna dobre knjige u obližnjoj knjižari.

Vezani članak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo