VIDEO: / U Zadar stiže čovjek koji zna što mislite

Sigurno ste čuli za Liora Sucharda i njegovu poznatu izreku 'Uvijek misli pozitivno jer nikada ne znaš tko još čuje tvoje misli', no ako i niste sada je prilika da upoznate ovog iznimnog čovjeka.

20.7.2012.
9:42
VOYO logo

U sklopu 'Čarolije Izraela – ljeta u Zadru' nastupit će i Lior Suchard te pokazati publici svoje veličanstvene trikove, 19. srpnja u 22.00 sata na Forumu.

Slavna glumica Renee Zellweger rekla je kako je nastup Liora nešto što nikada u životu još nije vidjela te ju je oduševilo jednom zauvijek. Veliki je broj oduševljenih slavnih glumaca, glazbenika, sportaša i voditelja koji ne mogu odoljeti šarmu Liora i njegovoj duhovitosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je duhovitost paralela između njega i Jerryja Seinfelda, koji je rekao kako su njih dvojica oba duhoviti, jedino šteta što on nema sposobnost čitanja misli.

Lior je privukao pozornost publike kada je prvi puta pobijedio u međunarodnom TV spektaklu Nasljednik. Pobjeda mu je donijela veliku slavu i naklonjenost obožavatelja iz cijeloga svijeta, koji su ga mogli gledati na jednom od brojnih nastupa u četrdeset i dvije zemlje. Njegov nastup u živo koji je izveo u popularnoj emisije Tonight show, još popularnijeg voditelja Jaya Lena, donio mu je prvu nagradu najboljeg mentalista na svijetu na njemačkoj televiziji Pro 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov samostalni show Nadnaravna zabava prate milijuni gledatelja, jer je riječ o vrhunskoj zabavi i nevjerojatnim situacijama u kojima sudjeluje cijela publika. Lior ima mogućnost pročitati najdublje misli svakoga od nas, točnije on zna prije nas samih što ćemo reći, pa je ovaj TV spektakl prava zabava i zanimljivost namijenjena cijeloj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je Lior odličan zabavljač i miljenik filmske te glazbene elite, čest je gost u uredima vodećih poslovnih ljudi u velikim multinacionalnim kompanijama, koje savjetuje oko taktike pregovaranja, motiviranja zaposlenika ili načina pridobivanja novih klijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo