VIDEO: / 'Ko je 'ko i 'ko je kome, šta ću ja u svemu tome?

Kažu da je umjetnost pričati malo, a reći tako puno. Ako su u pravu ti koji to kažu, onda je Aleksandar Stojković ST umjetnik u punom smislu. Malo riječi, a toliko toga rečeno.

6.11.2012.
13:35
VOYO logo

Sivilo i beznađe iscijedili su iz našeg gosta najljepše, a ujedno i najcrnje stihove, ali cijedili su i njega samog. Biti pjesnik u vremenu općeg rasula kakvo je bilo devedesetih godina može biti zanimljivo, ali nikako zahvalno. Naprotiv. Takve duše često skrenu u drugu krajnost.

ST je spas našao u Londonu odakle je potekla legenda o kompjuteru koji svira blues. Komp je svirao blues, ST pisao pjesme, Pity i društvo sve pratili, a Zdenko Franjić, kapetan underground scene, kako ST naziva je sve to objavljivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda se dogodio famozni koncert na Art & Music festivalu u Puli na koji ih je prijavio takođe Zdenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspiracije ne nedostaje

Inspiracije ST-u ne nedostaje. Sivilo Bora prelilo se izvan granica grada a njegovi tekstovi jednako su shvaćeni izvan granica Drine, Save, Dunava... bilo u muzičkom izvođenju, bilo u pisanom formatu.

ST je gost četvrtog TV KUPEK-a, iako nekog posebnog povoda i nema, osim što je ponovo otišao u London, a poslednji odlazak u London stvorio je Goribor onakvog kakvog danas slušamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo