'Uzmite' Vitamin i popravite si raspoloženje uz neobičnog gosta

U suradnji sa Soho Theatrom iz Londona, u malu dvoranu Lisinskog u sklopu festivala London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije, u nedjelju 8. prosinca u 17 sati stiže jedan neobičan gost.

29.11.2013.
12:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Talijan Carlo Jacucci naš je vodič u predstavi koja obuhvaća 'klaunovštinu', novi cirkus, pantomimu, fizički teatar, cabare i sve se to slijeva u gotovo sat vremena predstave Vitamin u kojoj se publika kontinuirano i grohotom smije.

Od bizarnog do očaravajućeg

U ovoj predstavi govori se univerzalnim jezikom pokreta, gestikulacije, grimase a to svatko može razumjeti. Naizgled nepovezane skice, briljatno i vragolasto su složene pa vode od bizarnog do očaravajućeg. Naime, teško ćete vidjeti ljepše oponašanje gusjenice ili ekscentričnijeg mornara. Parodija, ples, sviranje na harmonici, interakcija s publikom, sve je tu. Nema političke poruke, nema naracije, ponekad nema ni smisla osim da vam poteknu suze od smijeha. Ali, mašta je ta koja vam daje krila. Kao što su vitamini potrebni vašem organizmu da ojačaju imuniteta, tako vam i ova predstava treba za popravljanje raspoloženja!

Predstava Vitamin održava se u sklopu festivala "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije"!

Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr, na blagajni Lisinskog, te na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr, po cijeni od 80 kn.

Vitamin from Wez Hopper on Vimeo.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali