U petak s emitiranjem kreće radio Yammat FM

U petak, 6. veljače u sedam sati ujutro, na frekvenciji 102,5 megaherca s emitiranjem kreće Yammat FM, novi radio koji će se čuti na području Zagreba i šire okolice.

5.2.2015.
11:33
VOYO logo

Radi se o projektu koji su zajedno s producentom Alenom Balenom pokrenuli Siniša Švec i Milan Peh, dvojac koji je obilježio Radio 101, a Agencija za elektroničke medije nedavno im je dodijelila četrnaestogodišnju koncesiju za emitiranje.

Uz njih trojicu u ekipi se nalaze Dino Milić, Nataša Magdalenić Bantić, Silvija Šeparović, Dubravka Bratoljić te još 30-tak suradnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazivši zadovoljstvo dobivanjem koncesije za grad Zagreb bivši voditelj Radija 101 Milan Peh po dobivanju koncesije rekao je da im je namjera pokrivati sve značajne teme i događaje u zemlji i svijetu. U glazbenom programu slušateljima žele proširiti "glazbene vidike", a ne samo puštati istu play listu od par stotina pjesama.

"Na natječaj smo se uz ostalo javili jer se i nama ne sviđa što se vrti u hrvatskom eteru i to ćemo pokušati promijeniti", rekao je Peh. Naveo je da će se u svojim emisijama obraćati svim dobnim skupinama, ali i onim ugroženim društvenim skupinama koji sa svojim problemima ne mogu kroz druge medije upoznati javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trudit ćemo se raditi zanimljiv radio koji će biti i ugodan za slušanje", kazao je Peh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo