Tomić i Pištalo na drugom danu ZSK-a

Drugog dana ZSK-a, 12. svibnja bit će predstavljena knjiga Ante Tomića Nisam pametan, a u ZSK specijalu gostuje Vladimir Pištalo, dobitnik nagrade za najbolji srpski roman 2008. godine.

11.5.2010.
17:51
VOYO logo

U knjižari Profil Megastore 12. svibnja u 17 sati nastavit će se raznovrstan program drugog dana Sajma, predstavljanjem knjige kolumnista i pisca, Zorana Žmirića. U sklopu serije događanja Nakladnici predstavljaju, knjigu Blockbuster u nakladi VBZ-a uz autora će predstaviti Ervin Jahić.

arti-201005060424006 Slijedi serija tribina Do posljednjeg slova s početkom u 19 sati, a biti će predstavljena knjiga, Ante Tomića Nisam pametan u nakladi Ljevak. Raspravu na temu knjige imati će Vlaho Bogišić, Nenad Rizvanović i Ante Tomić. Raznovrstan program biti će obogaćen u 20 sati serijom događanja ZSK specijal gdje će inozemni gosti predstaviti svoja djela. Vladimir Pištalo, dobitnik NIN-ove nagrade za najbolji srpski roman objavljen u 2008. godini predstavit će nagrađivani roman ''Tesla, portret među maskama'' i ''Milenijum u Beogradu'' u nakladi EPH i Libera. Uz autora o knjigama će govoriti Vladimir Pištalo, Miljenko Jergović, Slavko Goldstein i Jagna Pogačnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz na sve promocije za vrijeme Sajma je slobodan, a posjetioci će moći kupovati kompletan asortiman domaće knjige i najnovijih naslova s 20% popusta, dok će pojedini naslovi biti sniženi i do 70%.

Dodatne informacije o događanjima i autorima na Zagrebačkom sajmu knjiga, biti će dostupne na web stranici www.zsk.profil.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo