Tko se najviše izblamirao u proteklih 365 dana?

Još nas samo dva dana dijele od objave pobjednika 'najbolje' javne priče ispričane u Hrvata u proteklih 365 dana.

17.3.2010.
12:14
VOYO logo

Tko se najviše izblamirao u posljednjih godinu dana u javnom prostoru Hrvata, saznat ćemo u petak!

U dobrom društvu našle su se mnoge javne ''posvuduše'', od političara, bivšeg šefa Vlade, sadašnje šefice ''od krumpir salate'', bivših predsjednika, pjevačica i dobro znanih ''sponzoruša''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201002080089006 Od Šukera do Pokosice, materijala će biti za svakog! Konkurencija je vrlo jaka, a od laskave titule zvane PričeST dijeli nas samo dva dana. I zato ne gubite vrijeme, već jednim klikom ''presudite'' najboljima!

Najizgledniji pobjednik, koji će odnijeti trofej javne ljage, i dalje je ministar Šuker sa svojom satiričnom izjavom: ''Spasit ćemo se novim porezima i kreditima'', koji trenutačno ima 56% vaših glasova. Zaslužuje li on zaista ''pehar'' takve težine, odlučujete upravo vi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201003080224006 Na drugom mjestu jedno drugome o leđa ''pušu'' Dolores Lambaša i bivši premijer Ivo Sanader, odnosno ''Dikana sam čekala stoljećima'' vs. ''Odlazim kao Dioklecijan''. Svojim su pričama, jedan rodoljubnom, drugi povijesnom, očarali devet posto naših čitatelja.

Sve više ljubitelja dobre kapljice osvaja Borislav Škegro, koji je preuzeo vodstvo nad Željkom Kerumom sa svojom bohemsko-refleksivnom inačicom: ''Nisam krao viski, samo sam skrivao rakiju.'' Dobivši pet posto vaših glasova, s trećeg je mjesta skinuo splitskog gradonačelnika i njegovo očitovanje preljuba kao pravog katolika i Hrvata: ''Mlada mi je ljubavnica trudna.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201003150129006 U društvu s Kerumom, s četiri posto, nalazi se i premijerka Jaca sa svojom lovačkom pričom: ''Od vrućega krumpira napravit ću salatu'' te bivši predsjednik Stjepan Mesić: ''Nikad ja nikoga iz Podravke nisam zvao.''

Kao ''gubitnici'', sa samo tri posto glasova, posljednje mjesto dijeli trio MamićMilinović – Pokos, koji vas svojom pričom nisu previše dojmili i nikako da opasno počnu konkurirati vodećima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će se stvari dalje razvijati, odlučujete upravo vi!

Nagrada prva PričeST, koju su utemeljili Pričigin i net.hr za najbolju javnu priču ispričanu prošle godine, bit će dodijeljena 24. ožujka u Splitu, na otvorenju ovogodišnjeg Pričigina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zaboravite: i vaš klik je važan! Pobjednik najbolje ispričane priče bit će poznat 19. ožujka

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona