Šuker 'šarmirao' više od polovice Hrvata

Na ovogodišnjem Pričiginu od 24. do 27. ožujka izabrat će se najbolja javna priča ispričana u Hrvatskoj unazad godinu dana.

15.3.2010.
17:30
VOYO logo

Pričigin i net.hr utemeljili su nagradu pod nazivom PričeST za najbolju javnu priču ispričanu prošle godine, a računajući po pričiginskom kalendaru – od ožujka do ožujka, baš kao u Dioklecijanovo doba.

arti-201003150129006 Odabrali smo, stoga, za vas deset najboljih priča u tom međupričiginskom razdoblju, a na vama je da svojim glasom – prema vlastitom ukusu i savjesti - izaberete najdojmljiviji naslov, autora i žanr u protekloj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je trenutno stanje na anketi, provjerite u nastavku i ne zaboravite dati i svoj glas!

arti-201003080224006 Ministar financija Ivan Šuker dobiva iz dana u dan sve više vaših simpatija te sa osvojenih 53% i dalje čvrsto drži vodeću poziciju u rukama. Njegova dobro znana izjava ''Spasit ćemo se novim porezima i kreditima'' očarala je više od polovice Hrvata, a ako se taj trend nastavi i dalje, nagrada PričeST mogla bi se uskoro naći u njegovim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ''mrtvoj utrci'' bivšeg premijera i najpoznatije domaće ''sponzoruše'' Dolores Lambaše, trenutno je u vodstvu Ivo Sanader i njegov ''carski'' oproštaj s Lijepom našom ''Odlazim kao Dioklecijan'' koji je osvojio 1% više od Lambašine povijesne rečenice ''Dikana sam čekala stoljećima''.

arti-201002080089006 Priznanje ''grijeha'' splitskog gradonačelnika i sina razmetnoga Željka Keruma u velikom stilu, ''Mlada mi je ljubavnica trudna'' trenutno drži četvrtu poziciju sa 6% glasova. Na zadnjem mjestu nalazi se i dalje Vlatka Pokos i njena potraga za ljubavi ''Obavijestite javnost da sam solo'' sa samo 2%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva PričeST bit će dodijeljena pobjedniku 24. ožujka u Splitu, na otvorenju ovogodišnjeg "Pričigina".

Ne zaboravite: i vaš klik je važan! Pobjednik najbolje ispričane priče bit će poznat 19. ožujka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona