Šuker će omastiti brk u Splitu

Na ovogodišnjem Pričiginu od 24. do 27. ožujka izabrat će se najbolja javna priča ispričana u Hrvatskoj unazad godinu dana.

12.3.2010.
17:34
VOYO logo

Pričigin i net.hr utemeljili su nagradu pod nazivom PričeST za najbolju javnu priču ispričanu prošle godine, a računajući po pričiginskom kalendaru – od ožujka do ožujka, baš kao u Dioklecijanovo doba.

arti-201003080224006 Odabrali smo, stoga, za vas deset najboljih priča u tom međupričiginskom razdoblju, a na vama je da svojim glasom – prema vlastitom ukusu i savjesti - izaberete najdojmljiviji naslov, autora i žanr u protekloj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je trenutno stanje na anketi, provjerite u nastavku i dajte dajte svoj doprinos!

arti-201002080089006 Ministar financija Ivan Šuker 'grčevito' grabi naprijed i teško da mu itko može oduzeti titulu vodećeg. Njegova je izjava ''Spasit ćemo se novim porezima i kreditima'' šarmirala više od polovice Hrvata, a ako se taj trend nastavi i dalje, nagrada prva PričeST zasluženo će se naći u njegovim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši premijer Ivo Sanader sa svojom izjavom rodoljubne tematike s kojom je napustio brod koji tone, ''Odlazim kao Dioklecijan'' i Dolores Lambaša u svom suočavanju s povijesti i dalje vode mrtvu trku s osvojenih 10% glasova. Tko će od njih završiti na drugom mjestu, ovisi isključivo o vama.

Vaše je povjerenje zadobio i gradonačelnik Splita, Željko Kerum i njegova slavna ''Mlada mi je ljubavnica trudna'' koji je do sada osvojio 6% glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najlošiju poziciju sa samo 3% vaših glasova i dalje zauzimaju Vlatka Pokos ''Obavijestite javnost da sam solo'' te Darko Milinović ''Evo, i ja se cijepim protiv svinjske gripe''.

Prva PričeST bit će dodijeljena pobjedniku 24. ožujka u Splitu, na otvorenju ovogodišnjeg "Pričigina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zaboravite: i vaš klik je važan! Pobjednik najbolje ispričane priče bit će poznat 19. ožujka!

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona