Stipe Mesić ponovo na predsjedničkoj funkciji

4.3.2011.
14:55
VOYO logo

Na presici održanoj povodom početka snimanja filma Visoka modna napetost, redatelj Filip Šovagović objasnio je o čemu je točno riječ. Uz njega, na predstavljanju filma okupila su se i neke poznata domaća glumačka imena koja će svojim angažmanom dati doprinos ovom velikom projektu, između ostalih i Goran Navojec i Marija Škaričić. Film bi se 26. travnja trebao početi snimati na otoku Hvaru, u Jelsi, u hotelu Adriatic Fontana Resort, a privesti kraju početkom lipnja.

Uz Roberta Perišića, na scenariju je radio i Ivica Đikić koji je Šovagovićev novi film proglasio ''duhovitim i pametnim'' ostvarenjem, koje do sada još nije viđeno u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od zasigurno najzanimljivijih podataka o filmu jest vijest da će svoje glumačko umijeće u njemu okušati i bivši predsjednik Stipe Mesić, koji će glumiti sam sebe.

Radnja filma vrti se oko tri brata, od kojih je jedan političar, drugi kriminalac, a treći vjerski fanatik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navojec je rekao kako upravo oni simboliziraju Sveto trojstvo Hrvatske danas - kriminal, vjeru i politiku. Cilj filma je prikazati teme iz naše svakodnevice.

Odličnu glumačku ekipu čine Goran Navojec, Bojan Navojec, Marija Škaričić, Nataša Janjić, Mišo Mihočević, Nenad Cvetko, Milan Kurspahić, Enes Vejzović, Božidar Boban, Ranko Zidarić, Franjo Dijak, Rene Gjoni, Jure Radnić i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201004010360006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo