Slayer donosi pravi hevi metal zvuk u Beograd

Prvi put u glavnom gradu

20.2.2013.
11:29
VOYO logo

Jedan od najznačajnijih hevi metal bendova današnjice, sastav Slayer, održaće 25. juna koncert u Kombank Areni u Beogradu.

Tom Araja (bas i vokali), Keri King i Džef Hanemen (gitare) i Dejv Lombardo (bubnjevi) obradovaće sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da nikada nisu svirali u Beogradu, organizatori najavljuju beskompromisan, brutalan i pre svega glasan koncert koji će vam pokazati zašto Slayer smatraju alfom i omegom čvrstog zvuka, prenosi B92.

Slayer poštovaoci cene baš zato što tokom godina postojanja nikada nisu ublažili svoj muzički izraz poput pojedinih "praoca metala" ili ga komercijalizovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da će u Areni biti žestoko pokazuje i to što su tri uticajna magazina Revolver, SPIN i Metal Hammer, proglasila je Slayer za "Best Live Band" na svetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U promo periodu, od petka, 22. februara do 3. marta, ulaznice će biti po jedinstvenoj ceni od 1700 dinara. Od 4. martado 2. juna ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova Kombank Arene i Eventima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo