RAF / je na pola puta, a vi?

RAF ulazi u svoju drugu polovicu, a do kraja festivala na programu su domaći i strani trash specijaliteti.

22.3.2012.
12:50
VOYO logo

Projekcijom teens kratkiša u četvrtak, 22. ožujka u 17:00 sati, 11. Revija amaterskog filma ulazi u svoju drugu polovicu. Od ponedjeljka, 19. ožujka kada je RAF službeno i otvoren, publika je imala priliku vidjeti gotovo sto filmova recentne amaterske i studentske filmske produkcije iz Hrvatske, regije i svijeta.

Najviše interesa gledatelji su pokazali za program studentskih filmova, što je ekipi RAF-a samo pokazatelj kako je ideja o održavanju takvog programa bila pun pogodak te kako potreba za rastom i razvojem istog itekako postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do subote, 24. ožujka svi zainteresirani još uvijek stignu pogledati kratke, srednje i dugometražne igrane, dokumentarne, animirane i eksperimentalne filmove u glavnom programu, ali i specijalitete iz popratnog programa svaku večer u 22:00 sata.

Riječ je o predstavljanju Green Screen Festa iz Beograda (četvrtak, 22.03.) i njemačkom trash krimiću 'Dr. Tran and the Cock of Fate' (petak, 23.04.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prave filmske poslastice domaće produkcije su na programu u subotu, 24. ožujka u 20:00 sati bit će prikazan prvi domaći gay western, 'Long banana' koji će zasigurno ući u anale hrvatske kinematogRAFije, dok je dva sata kasnije, kao posljednja projekcija ovogodišnje Revije na redu najnoviji uradak popularnog Bore Leeja 'Duboki tragovi zla'. Bore je inače RAF-ov dugogodišnji prijatelj i suradnik, a ne sumnjamo kako mnogi neće propustiti priliku pogledati još jednu kung fu borbu protiv zla i nepravde..

U suradnji sa Pulskom filmskom tvornicom i Hrvatskom poštom zagubili smo pošiljku veselih filmova s Kvarnera! Pošto se pošiljka u posljednji trenutak magično pojavila u sandučiću, mimo svih kataloga i programa RAF je dobio još jednu projekciju- RAFovci su zakasnili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ćemo u subotu u 16:00 sati vidjeti što je to Pulska filmska tvornica snimala posljednje dvije godine.

Osim mnoštva filmova, RAF nudi i mnoštvo zabave. I dalje se svaku večer nakon projekcija družimo u kafiću &TD-a, posljednje tri večeri zabavljat će vas Dj Labosh, Mack Julia i Danny Bwoy , a najveću će nam zabavu u subotu, 24. ožujka na dan zatvaranja RAF-a priuštiti naši dragi partneri i prijatelji iz Confusion ekipe koji u Močvari slave svoj deseti rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAF-ovci su ove godine posebno darežljivi, stoga će pobjednički film iz studentske kategorije dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 eura, a autor najboljeg filma iz glavnog programa prema glasovima publike dobit će besplatnu edukaciju iz video montaže koju RAF dodjeljuje u suradnji s Učilištem Algebra. Nadamo se kako će obje nagrade autorima biti poticaj za daljnje i još kvalitetnije bavljenje filmom.

Ulaz na sve projekcije i zabave je i dalje potpuno besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo