PULSKI FESTIVAL: / 21. Sa(n)jam knjige u Istri u suradnji s kultnim Art&Music-om

Image
Foto: Sa(n)jam knjige u Istri

Među novostima ovogodišnjeg festivala 21.

13.11.2015.
18:54
Sa(n)jam knjige u Istri
VOYO logo

U sklopu pulskog festivala knjige i autora, 21. Sa(n)jam knjige u Istri, održat će se Art&Music večer.

Sajamska suradnja s Art&Music festivalom nastala je vrlo prirodno i spontano te je svojevrsni nastavak prošlogodišnjeg sajamskog programa koji je u žarište postavio strip literaturu te cijelu jednu ulicu pretvorio u Stripovsku ulicu – Via dei fumetti – Strip strasse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Noći stripa održat će se izložba A5 i Strip strasse maraton u kojem će sudjelovati poznati strip autori, slikari i street crtači: Sylvain Coissard (Francuska), Beli sladoled – Leon Zuodar i Miha Perne (Slovenija), Boris Stanić (Srbija), Ivana Pipal (Hrvatska) i Miron Milić (Hrvatska).

Image
Foto: Sa(n)jam knjige u Istri
Image
Foto: Sa(n)jam knjige u Istri

U programu Strip Strasse predstavit će se i francuski strip autor Benjamin Flao čiji je najnoviji strip objavila nakladnička kuća Fibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alem Ćurin, danas jedan od naših najzanimljivijih crtača, na pulskom će Sajmu premijerno predstaviti svoje djelo List vode: atlantida koje je objavila nakladnička kuća 2x2.

U Stripovskoj će se održavati i radionica stripa koju će organizirati Art&Music festival, a koju će voditi pulska strip autorica Petra Gardijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Art&Music večer u sklopu 21. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se 4. prosinca 2015. u 21.00 sati u nekada kultnom klubu Hotela Pula, a nastupit će: LETU ŠTUKE (Sarajevo), ARTAN LILI (Beograd), MIKI SOLUS (Zagreb) i LICE MISTA (Preko).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo