Publika nagradila filmove Nadarena djeca i Mišina fuga

28.5.2013.
14:54
VOYO logo

Nadarena djeca je dirljiva priča o glazbeno nadarenoj djeci koja razvijaju duboko i iskreno prijateljstvo koje je nadvladalo njihove religiozne i nacionalne različitosti, dok Mišina fuga prikazuje istinitu priču o putovanju jednog dječaka, žrtve samovoljne nacističke opresije i to kroz Prag, Terezin, Auschwitz, Mauthausen, Melk i Gunskirchen.

Promicanje zajedničkih vrijednosti i tolerancije

Festival je u sedam dana trajanja posjetilo 9.500 posjetitelja što potvrđuje da domaća publika iz godine u godinu sve više prati i posjećuje Festival tolerancije, podržava filmove i tematiku koju oni promiču, kao i samu misiju festivala - promicanje zajedničkih vrijednosti i toleranciju kao konačni cilj u svrhu općeg dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antimasonski plakati

Izložbu Antimasonski plakati koja se održala u kinu Europa za vrijeme trajanja festivala posjetilo je 1,200 posjetitelja. Spomenuta izložba nakon zagrebačkog festivala seli se u Rijeku gdje će u Malom salonu biti otvorena 03. lipnja i moći će se razgledati do 09. lipnja. Dio filmskog programa bit će također prikazan u Rijeci u Art-kinu Croatia i to od 07. do 09. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo