Zbogom Vaso, zbogom Pozaiću Valentine!

Pričiginova PričeST ulazi u završnu fazu, odlučujući tjedan. Finale je, kako to obično biva, rezervirano za najbolje, dok oni koji nas nisu oduševili svojim pričama 'idu kući'.

11.3.2013.
13:11
VOYO logo

I tako ćemo se morati oprostiti od tribuna Damira Kajina i njegove "Divno je biti nekome nešto", huškača u haljini, Valentina Pozaića i njegovih ogleda o miru i ljubavi "Ratujte se narodi", priručnika za investitore našeg ministra gospodarstva "Ostajte ondje", kao i sjajnog prijepisa diplomske radnje ponosnog pandura, obavještajca i HDZ-ovca Milijana Brkića Vase - "Ostala si uvijek ista".

Srećom za Vasu, njegov šef ostaje u konkurenciji sa "Sve još miriše na nju", a u finalu će mu društvo praviti i premijer, ljubitelj nabožnih poslovica Zoran Milanović sa svojim "Kyrie esdepeison". Kroz ušice igle provukao se i gradonačelnik na rubu superjunaštva Milan Bandić i njegov "Gootham City" te najodvažniji švaler među momcima u haljinama - fra Šime Nimac s ispovjednom prozom "Tko želi biti milijunaš?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni svi imaju težak zadatak - Ingrid Antičević MarinovićVuka Karadžića zaustaviti nezaustavljive te njihov bestseler "Ingnam Stajl".

Opletite!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo