Premijera nove predstave suvremenog plesa u koreografiji Marjane Krajač

Renomirana koreografkinja i autorica Marjana Krajač predstavit će u studenom zagrebačkoj publici svoj novi plesni rad naziva Koreografska Fantazija Br. 1. Premijera će se održati u četvrtak 21.

18.11.2013.
15:36
VOYO logo

Najnoviji rad jedne od najistaknutijih autorica novije generacije hrvatske suvremene plesne scene bavi se koreografijom u njezinoj prvobitnoj datosti, onako kako se ona sama po sebi manifestira. Ovaj rad za pet izvođačica istovremeno je izvedba, studija ali i zapis u vremenu i prostoru. Projekt je nastao u suradnji s berlinskim plesnim centrom Tanzfabrik/Uferstudios u Berlinu, Zagrebačkim plesnim centrom i Umjetničkim paviljonom u Zagrebu.

Predstavu će izvesti mlade plesne umjetnice Lana Hosni, Nika Lilek, Irena Mikec, Katarina Rilović i Irena Tomašić, oblikovanje materijala preuzela je Valentina Toth, a za oblikovanje kostima zaduženi su Link/Ogi Antunac i Zorana Mrvoša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svjetske praizvedbe 21. studenog, predstava će se održati 22., 23. i 24. studenog u 19:30 sati u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu, Trg kralja Tomislava 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo